spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Acente iflas etti, Ruslar mahsur kaldı

Seçtiklerimiz

Chelyabinsk ve Kaliningrad kentlerinden 15 gün evvel Antalya’ya gelen yekün 44 Rus turist, dün saat 18.00’den beri ülkelerine dönmek için Antalya Havaalanı 2. Dış Hatlar Terminali’nde bekliyor. Ellerinde Rusça ve İngilizce yazılı pankartlarla aksyon de yapan turistler, havalimanında yere şapka koyarak para topladı.

Antalya Havaalanı ’nda mahsur kalan turistler, kendilerini Türkiye ’ye Labirint Tur’un gönderdiğini, ancak Antalya’da ilgilenecek acentanın Alba Tur olduğunu belirtti . Turistler, "15 gün evvel Antalya’ya geldik. İkinci Ağustos’ta ülkemize dönmemiz gerekiyordu. Şayet bizi havaalanına getiren Alba Tur yetkilileri Rusya’daki acentanın iflas ettiğini bize söyleyerek, uçuşumuzun olmayacağını ifade ettiler. Şayet çok fazla ilginçtir aynı turla anlaşması olan Coral Travel kendi yolcularını Rusya’ya gönderdi. Alba Tur göndermiyor" diye belirtti .

Alba Tur yetkilileri ise resmi açıklamayı önümüzdeki saatlerde yapacaklarını belirtti .

500 DOLAR TOPLANDI

Seslerini Başkent Ankara ’daki Rusya Konsolosluğu’na duyurmayı başaran turistler şimdi konsolosluk vasıtasıyla Rusya’daki bir yardım kuruluşundan gelecek haberi bekliyor. Turistlerin mendil açma eylemi sonunda ise 500 dolar toplandığı ve bu parayla yiyecek gibi ihtiyaçların giderildiği açıklandı .

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika