spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Almanya, Elazığ uçak seferleri başladı

Seçtiklerimiz

Öğer Türk Tur haftada iki gün Cuma ve Salı günleri Frankfurt ve Köln’den direk Elazığ’a uçacak. Almanya’dan Elazığ’a ilk uçuş 02 Nisan 2010 tarihinde gerçekleşecek.


Elazığ Havaalanı yeni pistinin hizmet vermeye başlamasından sonra yurt dışından Elazığ’a direk uçak seferleri başlaması için uçak şirketleri ile görüşmelerini sürdüren Avrupa Elazığlılar Derneği’nin (AED) girişimleri ile Öğer Türk Tur uçak şirketi Elazığ’a uçacağının müjdesini vermişti. AED yetkilileri Öğer Türk Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öğer ve Avrupa Koordinatörü Selim Ataş ile görüşmeleri neticesinde en geç 2010 Haziran ayında uçuşları planladıklarını belirtmişlerdi.


Öğer Türk Tur uçak şirketi bu hafta başında Almanya’dan Elazığ’a direk uçak seferleri için bilet satışına başladı. Almanya Elazığ uçak seferleri hakkında açıklama yapan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Başkanı Cahit Öner, “Almanya’daki Elazığlı hemşerilerimizin direk Elazığ’a uçmaları için derneğin çeşitli uçak şirketleri ile görüşmeleri neticesinde uçak biletlerinin satışının başlamasından son derece mutlu olduk. Uçuşlar Elazığ için hayırlı olsun. Bu vesile ile Avrupa’daki Elazığlılar adına Öğer Türk Tur yöneticilerine teşekkür ederiz.“ dedi.


Almanya’dan Elazığ’a ilk uçuş Frankfurt’dan gerçekleşecek:
Almanya’dan Elazığ’a ilk uçuş 02 Nisan 2010 tarihinde Frankfurt şehrinden gerçekleşecek. Haftada bir Cuma günleri Elazığ’a direk uçacak olan Öğer Türk Tur Elazığ uçuşları hakkında yapılan açıklamaya göre; Frankfurt’da saat 15.10 da kalkacak olan Öğer Türk Tur uçağı saat 20.00’da Elazığ’a inecek. Aynı gün 20.55’de Elazığ’dan kalkacak. Almanya’dan Elazığ’a 2. uçuş noktası Köln şehrinden olacak.


Almanya’dan Elazığ’a direk uçuşların ikinci noktası Köln şehri olarak belirlendi. Öğer Türk Tur 15 Haziran 2010 tarihinden itibaren her hafta Salı günü Köln’den Elazığ’a direk uçacak. Köln’den Salı günleri saat 03.15’de kalkacak olan Öger uçağı saat 08.15’de Elazığ’a inecek. Elazığ’a inen Öğer Türk Tur uçağı Çarşamba günü saat 03.30’da Elazığ’dan kalkarak saat 06.40’da Köln’e geri dönecek.
Öğer Türk Tur’dan yapılan açıklamaya göre biletlerin önceden alınmasında ekonomik yönden kazanç sağlanacağı belirtildi.
Almanya-Elazığ direk uçak seferleri hakkında geniş bilgi http://www.ogerfly.com/tr/FlightSearch.aspx  internet adresinden alınacağı açıklandı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika