spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

AnadoluJet, IFTE Fuarı’nda Havacılık Tutkunlarıyla Buluşuyor

Seçtiklerimiz

Fuara Bronz Sponsor olarak katılan AnadoluJet, kuracağı özel standında hem havacılık tutkunu ziyaretçileri ağırlayacak hem de sektör ve uçuşları hakkındaki son gelişmeleri paylaşacak.
 
Fuarda özel Dreamflight simülatörü ile fuar katılımcılarına gerçek uçuş deneyimi de yaşatacak marka, deneyimli AnadoluJet pilotları ile uçak kullanımı konusunda da değerli bilgiler verecek. AnadoluJet’in Dreamflight simülatörü ile en iyi inişi yapan simülatör kullanıcıları ise hediye uçak maketi kazanacak.

IFTE Fuarı’na özel sürprizler de hazırlayan AnadoluJet, standını ziyaret edip kayıt yaptıran 100 ziyaretçiye, yapacağı çekilişle taban ücret üzerinden uçak bileti hediye edecek. Hediye edilecek biletler; AnadoluJet’in Kıbrıs dâhil tüm iç hatlarında ve online satış kanallarından çekiliş ile belirlenen talihlilere iletilen promosyon kodları ile satın alındığı takdirde geçerli olacak. IFTE özel çekilişi kapsamında 17 Ekim – 26 Ekim 2014 tarihleri arasında biletlemesi yapılacak biletler, 15 Kasım – 30 Aralık 2014 tarihleri arasındaki uçuşları kapsayacak.

AnadoluJet fuarda gençlik platformu JetGenç hakkındaki en son gelişmeleri de ziyaretçilerle paylaşacak.
AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika