spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Atatürk Havalimanı’nı Kullananlara Müjde

Seçtiklerimiz

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nda yapılan saldırı sonucunda ve öncesinde yaşanan darbe girişimi nedeniyle diğer birçok yerde olduğu gibi güvenlik önlemleri arttırıldı. Güvenlik önlemlerinin arttırılması bir yönden iyi olurken öte yandan Atatürk Havalimanı’nda uzun kuyruklar oluşmasına, yolcuların kalabalıktan dolayı sorunlar yaşamasına neden oldu. 
 
Güvenlik önlemlerinden önce Atatürk Havalimanı’nda 3 şeritli olan girişler 2 şeride düşürüldü. Bu da havalimanı girişinde uzun kuyruklar ve trafik oluşmasına sebebiyet verdi. Yolcular bu durumdan şikayet etmeye başladı. Havalimanına daha önce daha kısa sürede giriş yapılırken, güvenlik önlemleri nedeniyle şerit sayısının 2’ye düşmesi, giriş süresini 25-45 dakika arasında uzattı.
 
Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’nda 2 şerit olan girişler tekrar 3 şeride çıkarıldı. Polis ekipleri tarafından güvenlik kontrolleri ise hala devam ediyor. 
 
Atatürk Havalimanı, güvenlik önlemlerinin alınmasıyla şeritlerin 2’ye düşmesi ve bu nedenle de trafiğin yoğun olmasından ötürü yolcuları havalimanına erken gelmeleri konusunda uyarmıştı. Oluşan uzun kuyruklar nedeniyle uçağı kaçıranlar bile oldu.
 
Atatürk Havalimanı’nda trafiğin daha rahat olması için çalışmalar yapılmaya devam ediliyor.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika