spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Atlasglobal, Kayseri uçuşlarına başlıyor!

Seçtiklerimiz

14 Aralık 2015 tarihinden itibaren başlayacak Atlasglobal’in Kayseri uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kayseri Havalimanı’na gerçekleşecek.
 
Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıdı. 14 Aralık 2015 tarihinden itibaren başlayacak Atlasglobal’in Kayseri uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kayseri Havalimanı’na gerçekleşecek. Uçuşlar İstanbul’dan saat 19:50’de kalkarak 21:15’de Kayseri’de olacak; Kayseri’den ise saat 06:45’de kalkarak 08:10’da İstanbul’a varacak.
 
Atlasglobal’in İstanbul – Kayseri yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarının yanısıra kayak ekipmanlarını ücretsiz taşıma hakkına da sahip olacaklar. İstanbul – Kayseri uçuşları, iki şehir arasındaki ulaşım ağını güçlendirmenin yanı sıra sağladığı bağlantılı uçuşlarla Kayseri’den yurtdışına yapılacak seyahatlerde Atlasglobal yolcularına ayrıcalık yaşatacak. Atlasglobal’in Kayseri – İstanbul seferi ile yolcular İstanbul bağlantılı olarak Düsseldorf, Paris, Londra, Amsterdam, Ercan, Zaporijya ve Lviv’e uçuş gerçekleştirebilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika