spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Atlasglobal, uçuş haritasına Milano’yu ekledi

Seçtiklerimiz

Atlasglobal Havayolları, Milano’ya tarifeli seferlere başlıyor.
 
 
02 Ağustos’ta Milano’ya ilk uçuşlarını gerçekleştirecek olan Atlasglobal, seferlerin biletlerini 199$’dan satışa sundu. Atlasglobal’in İstanbul – Milano uçuşları haftanın üç günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Milano Malpensa Uluslararası Havalimanı’na gerçekleşecek.

 

 
31 Mayıs 2016 – Yurtdışı uçuş ağını hızla genişletmeye devam eden Atlasglobal, uçuş rotalarına Kuzey İtalya’nın gözde şehri Milano’yu ekledi. Atlasglobal, Milano hattı ile Avrupa’da uçuş gerçekleştirdiği destinasyon sayısını 10’a çıkardı. Atlasglobal yolcuları, 02 Ağustos’tan itibaren Milano’ya Atlasglobal konforu ve kalitesi ile uçabilecek.
 
 
 
Atlasglobal’in Milano seferleri, İstanbul Atatürk – Milano Malpensa Uluslaarası Havalimanı arası Salı, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın üç günü gerçekleşecek. Uçuşlar, İstanbul’dan saat 11:30’da kalkarak 13:30’da Milano’da olacak; Milano’dan ise saat 15:30’da kalkarak 19:40’da İstanbul’a varacak. Uçuşların fiyatları gidiş-dönüş 199 Dolar’dan başlıyor.
 
 
 
Atlasglobal yolcuları yurt içinde İzmir, Adana, Antalya, Kayseri, Trabzon, Konya ve Gaziantep’ten uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Milano’ya rahatça seyahat edebilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika