spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Atlasjet’liye Bayram Başladı Bile

Seçtiklerimiz

Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, yolcularına Ramazan’a özel sürprizler sunuyor. 
 
Atlasjet, Ramazan ayına özel uygulamasında yolcularına, 24 Ağustos tarihine kadar tüm iç hatlarda* geçerli olmak üzere her şey dahil tek yön 79TL’den başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı sağlıyor.
 
Atlasjet’in Ramazan fırsatında biletlerin düzenlendiği andan itibaren uçağın tarifeli kalkış saatine kadar, hizmet bedeli haricinde toplam bilet bedelinin %30’u karşılığında tarih değişikliği, açığa alma ve iptal işlemleri de gerçekleştirilebiliyor. 
 
77 cm’lik geniş koltuk aralıkları, 20 kg’a kadar ücretsiz bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi ve nefis ikramlarla “Yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet’te ayrıca online check-in’e de ücret alınmıyor.
 
Yolcularına uçuş sonrasında Adana, İzmir, Bodrum ve Antalya’da ücretsiz otobüs servisi imkanı da sağlayan Atlasjet’in, tüm uçuşlarına ve kampanyalarına ilişkin ayrıntılı bilgiye www.atlasjet.com adresinin yanı sıra 444 3 387 bilgi hattından da ulaşılabilir.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika