spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Atlasjet,Türkiye Birinciliği İçin Yarışıyor

Seçtiklerimiz

Atlasjet’in yarışma kapsamında hazırladığı video halk oylamasına açıldı.

Avrupa’nın önde gelen akademisyenleri, medya kuruluşları ve iş dünyası liderleri tarafından desteklenen “Avrupa İş Ödülleri – European Business Awards” yarışmasında “150 Milyon Euro ve Üzeri Yıllık Cirosu Olan Büyük Şirketler – Yılın Şirketi” kategorisinde Türkiye finalistlerinden biri seçilen Atlasjet, Türkiye birinciliği ve Ruban d’Honneur unvanını kazanmak için yarışıyor.

 

Bu yıl 8.si düzenlenen ve 33 ülkeden 24.000 şirketin katılarak Avrupa iş dünyasında faaliyet gösteren en iyi ve yenilikçi şirketlerin seçildiği yarışmada Atlasjet, rakiplerini geride bırakarak ilk aşamayı geçmiş ve Türkiye finalistlerinden biri seçilmişti.

«Yolcusunu en çok seven havayolu» sloganıyla ve uçuşlarında sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve konforuyla diğer havayollarından ayrışarak, pazarda güvenilen ve tercih edilen bir marka olarak öne çıkan Atlasjet’in, Türk havacılık sektörüne getirdiği “müşteri memnuniyeti” odaklı yenilikçi hizmet anlayışı nedeniyle finalist olarak seçildiği belirtiliyor.

Atlasjet’in yarışma kapsamında hazırladığı videoya yarışmanın web sitesi www.businessawardseurope.com/vote/detail/turkey/11514 adresinden ulaşılarak oy  verebiliniyor.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika