spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

ATÜ DUTY FREE’ye ABD’den İK ödülü

Seçtiklerimiz

Gümrüksüz mağaza işletmeciliğini 15 yıldır başarı ile sürdüren ATÜ, yeni “Müşteri Deneyimi” projesiyle Brandon Hall Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.

 

 
Türkiye’nin en büyük gümrüksüz mağaza işletmecisi ATÜ Duty Free, insan kaynakları alanında dünyanın en saygın platformlarından biri olan Bandon Hall Mükemmellik Ödülleri’nde müşteri deneyimi konusunda gerçekleştirdiği projeyle ödüllendirildi. ABD, Florida’da 22’ncisi bu yıl düzenlenen törende ATÜ adına ödülü İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Şener Harput aldı.

 

 
ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, “ATÜ olarak, her zaman müşterilerimizi yani misafirlerimizi işimizin odağında tuttuk. Bu anlamda, yolcularımızın ihtiyaç ve isteklerini önceden bilerek onlara en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz. Bu kapsamda “biz bize yeteriz” mottosuyla çalışanlarımızdan oluşan bir proje grubu oluşturduk. Bu ekip ile birlikte bu projeyi yarattık. Çıktıları ödeme danışmanlarımızdan, satış uzmanlarımıza, görsel sunum çalışanlarımızdan, mağazalarımızın temizliğinden sorumlu arkadaşlarımıza kadar misafirlerimize dokunan tüm çalışanlarımızın interaktif katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle arkadaşlarımıza aktardık. ATÜ’nün, insan kaynakları ve gelişim alanında Brandon Hall gibi küresel ölçekte prestijli bir ödülü kazanmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

 

“ATÜ Stili Müşteri Deneyimi” adlı proje, ATÜ’nün mağazalarında müşteriye sunduğu hizmeti dört temel adımda topladı: “Harekete Geç, Dinle, İlişki Kur, İlham Ver”. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan başlayarak ATÜ çalışanları bu proje kapsamında 9624 saat eğitim aldı.
 
Öğrenme, yetenek geliştirme ve liderlik alanında sektörün Oscar’ı olarak bilinen Brandon Hall ödülleri, 1994 yılından bu yana veriliyor. Brandon Hall Ödülleri’ne aday projeler, iş dünyasının değerli uzmanlarından oluşan uluslararası bir jüri tarafından inceleniyor ve ihtiyaca cevap verme, program içeriği, içerik zenginliği, uygulanabilirlik, yenilik ve ölçülebilir faydalar gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika