spot_img
spot_imgspot_img
15.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Berlin’de Onur Air çilesi!

Seçtiklerimiz

Dün akşam uçuşu gerçekleşmesi gereken Onur Air’in Berlin-İstanbul seferi uçaktaki arıza nedeniyle 24 saat gecikmeli olarak gerçekleşti.
 
Kıbrıstime’ın haberine göre, Kıbrıslı Türk yolcuların da bulunduğu Berlin Havaalanı’nda yolcular önce 7 saat kadar bekletildikten sonra kendilerine seferin sabah 06.00’da yapılacağı söylendi.
 
Kıbrıslı Türk bir yolcu yaşanan olaya şu sözler ile isyan etti:
 
"7 buçuk saat sonra bizi 40 dk uzaklıkta ki bir otele gönderdiler. Otele varıp giriş işlemlerini yaptırıp odaya çıktığımızda saat 23:30 olmuştu. 
Sözde 06:00’da uçak var diye hepimizi neredeyse uyumadan geri havaalanına getirdiler. Buraya gelince de uçağın 06:30’da kalkacağını öğrendik. 
Üstüne üstlük otele talimat vermişler kelle başı 20€ yemek yiyebilirler! 
Bir buçuk yaşındaki kızım "Kelle" sayılmadığından ve otelde fiyatlar tuzlu olduğundan yendiğimiz kazığın üzerine bir de para ödemek zorunda kaldım"
 
YOLCULAR BU KEZ İSTANBUL’DA KALDI!
 
Berlin’den uçağın bozulması sebebiyle 24 saat gecikmeli olarak İstanbul’a ulaşan Onur Air’in KKTC yolcuları bu kez de İstanbul’da mahsur kaldılar.
 
Onur Air yetkililerinin İstanbul’dan KKTC’ye kalkan uçaklarının öğrenci yoğunluğu nedeniyle dolu olduklarını söylediğini ifade eden vatandaşlar ile yöneticiler arasında sözlü münakaşa yaşanıyor. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika