spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

BiletBank, Almanya’da hizmete girdi

Seçtiklerimiz

Akdeniz Pe-Tur Seyahat Acentesi’nin bir kuruluşu olarak 1982 yılında turizm sektörüne adım atan ve 1991’de IATA organizasyonuna dahil olan Biletbank, aynı zamanda TÜRSAB üyesi olarak da hizmet veriyor.
 
Türkiye’de 2007 yılından beri seyahat acenteleriyla birlikte seyahat hizmeti sunan Biletbank, Almanya’nın Düsseldorf kentinde açtığı Bilet GmbH adlı ofisi ile Almanya’da da hizmet verecek.
 
Dün akşam Düsseldorf Leonarda Royal Otel’de bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda Biletbank sahibi Mustafa Oğuz Akdeniz, Ercan Duman, Almanya Genel Müdürü Bilgehan Sesışık, Almanya Satış ve Pazarlama Müdürü Erdoğan Eren ve IT- Direktörü Abdülkadir Kırmızı hazır bulundu.
 
Davet edilen acente temsilcileriyle toplantıya geçmeden önce habercilere Almanya açılımını anlatan Bilet GmbH Genel Müdürü Bilgehan Sesışık, seyahat portalı olarak Türkiye’nin yanı sıra 21 ülkede servis hizmetlerinin bulunduğunu belirtti. 724 servis hizmeti olarak 8500’den fazla seyahat acentesi ile çalıştıklarını söyleyen Bilgehan Sesışık, “Öncelikle Almanya’da Türk seyahat acentelerine bu online teknolojiyi ve hizmetimizi sunarak, onların kazançlarına kazanç katmak istiyoruz. Daha sonra hizmet ağımızı genişleterek, Alman acenteleriyle da birlikte çalışmayı hedefliyoruz” dedi. Bilgehan Sesışık, seyahat etmek isteyen insanlar Bilet GmbH’dan ancak, bizimle çalışan acenteler üzerinden hizmet alabilecekler. İletişim imkanlarını kullanarak ofisimize ulaşacak olan müşterilerimizi, kendilerine yakın acentelere yönlendireceğiz. Bu şekilde hem vatandaşın çok çeşitli ürünleri bir arada görme ve karşılaştırma imkanı olduğunu hem de acentelerin işi hafifleyecek. Bilet GmbH son kullanıcıya, seyahat acentesi vasıtasıyla A’dan Z’ye; uçak bileti, transfer, özel turlar, tatil paketleri, araba kiralama gibi pek çok ürün sunuyor dedi.
 
Bilgehan Sesışık, Almanya çapında olabildiğince çok acenteye ulaşmak istiyoruz ve bunun içinde yeni toplantılar düzenleyeceğiz. Henüz davet edemediğimiz acentelerin de, Düsseldorf Graf Adolf Str.441 adresinde bulunan ofisimiz üzerinden bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz dedi.
 
Düsseldorf’taki Leonardo Royal Otel’de konuklar için özel açık büfe hazırlatan Bilet GmbH yöneticileri, konukların Türk olması sebebiyle damak zevkini de dikkate alarak yemek sonrası için özellikle de semaverden Türk (Çaykur çay çiçeği) çayı ikramında bulundular.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika