spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Biletini internetten al, AnadoluJet ile yüzde 50 indirimli uç…

Seçtiklerimiz

AnadoluJet, ekonomik ve konforlu seyahatin kapılarını açmaya devam ediyor. 15 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında, online kanallarda yayımlanacak özel kampanya tanıtımlarındaki promosyon kodu ile bilet satın alan herkes, AnadoluJet’in “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” ile 1 Kasım 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasında Kıbrıs ve tüm Türkiye’ye yüzde 50 indirimle uçuyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, sunduğu ekonomik uçuş fırsatlarıyla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, bu kışa özel “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” düzenliyor.

15 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında sadece online kanallar üzerinden alınacak biletlerde yüzde 50 indirim imkanı sunacak AnadoluJet, havadaki konforu seyahat etmek isteyen herkese yaşatmaya hazırlanıyor.

1 Kasım 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasındaki tüm yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak kampanyada gün ve sefer kısıtlaması yapılmayacak.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanyaya; www.anadolujet.com adresi, AnadoluJet sosyal medya hesapları ve bazı web sitelerinde yapılacak özel kampanya duyurularında kullanılan promosyon kodu ile katılabilecek.

AnadoluJet web sayfası üzerinden uçuşunu planlayan katılımcılar, kredi kartı ile ödeme seçeneğine gelindiğinde yüzde 50 indirim kampanyası seçeneğini seçip, özel promosyon kodunu girerek indirimli biletlerini satın alabilecek. Ortak uçuşlar ve promosyon biletleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika