spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Borajet İzmir uçuşlarına yoğun ilgi

Seçtiklerimiz

26 Ekim Pazar günü itibariyle, her gün, İzmir-İstanbul-İzmir karşılıklı seferlerini başlatan Borajet,gerçekleşen bu seferlerinde yoğun ilgi görmüş olup, sektör ortalamasının üzerinde bir doluluğa ulaştı. Kış döneminde her geçen gün rotalarına yenisini katacak olan Borajet, 21 kasım’da Trabzon-İstanbul-Trabzon karşılıklı seferi ile birlikte Çanakkale-İstanbul-Çanakkale seferlerini de başalatacaktır.

Borajet havayollarında,Bütün sıralar iki koltukludur ve orta koltuk yoktur bunun yanı sıra bütün koltukların deri oluşu,sıra aralarının genişliği misafirlerine rahat ve konforlu uçuş imkanı sağlamaktadır ayrıca tüm Borajet seferlerinde Nar Gourmet şeflerinin tavsiyeleri ile hazırlanan sıcak ikramlar ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Borajet olarak hedefimizi, hizmet anlayışımızı çok iyi anlattığına inandığımız yepyeni bir sloganımız da var: “Türkiye’nin Kaliteli Havayolu.” Bu slogan, sektöre vurmaya amaçladığımız bir damga gibi markamızla bütünleşerek adımızın geçtiği her yerde kamuoyu ile buluşacaktır. Yenilenen uçaklarımız, müşterilerimize duyduğumuz samimi saygımız, hep daha iyiye ulaşmak için her türlü ayrıntıya büyük önem verişimiz ve en önemlisi kendimize ve en iyiyi başaracağımıza olan inancımız bu sloganımızın ardındaki en büyük gerekçemizdir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika