spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Corendon Şehit Ailelerini Umreye Uçurdu

Seçtiklerimiz

İnanç Turizmi ve Incoming turları denince, yıllara dayanan birikim ve güvenilirliği ile sektörün lider firmalarının başında bulunan Mimsaraya Turizm ve Havacılık , 2016 Umre sezonunun ilk misafirlerini ve şehit ailelerini Corendon Havayolları ile Umre’ye uğurladı.
 
11 Şubat 2016 itibari ile başlanan Umre ve Incoming turlarını, sezon boyunca ve yaptığı işbirliği anlaşması çerçevesinde önümüzdeki yıllarda da, Uluslararası Operasyonel Emniyet Sertifikası (IOSA) sahibi Antalya merkezli Corendon Havayolları ile birlikte gerçekleştirecek olan Mimsaraya Turizm ve Havacılık, Ramazan ayının sonuna kadar İstanbul’dan ve diğer tüm illerimizden haftada 4 kez Kutsal Topraklara sefer düzenleyeceğini açıkladı.
 
Bu sezon ve önümüzdeki yıllarda, Corendon Havayolları gibi uluslararası bir firmayla çalışarak Umre seyahatine gidecek olan vatandaşlarımıza daha konforlu bir uçuş ayrıcalığı sağlayacaklarını belirten Mimsaraya Turizm ve Havacılık CEO’su Yılmaz Babaoğlu, “Uçuşlarımızda misafirlerimize ücretsiz sıcak yemek ve içecekler ikram ediyoruz. Diğer operatörlerin getirdiği 20 kg sınırlamanın üzerine, 5 kg ilave ederek yolcularımıza 25 kg bagaj hakkı tanıyoruz. Ayrıca misafirlerimiz 77 cm’ye çıkarılan koltuk aralığı sayesinde daha rahat bir uçuş gerçekleştirecek” dedi.
 
Babaoğlu, sezon boyu 1.000 şehit ailesini Kutsal Topraklara her şey dahil (ulaşım, konaklama ve yemek ) ücretsiz taşıyacaklarını açıkladı.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika