spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates, A380 destinasyonlarına devam ediyor

Seçtiklerimiz

Filosunda 77 adet çift katlı A380 uçağı bulunan Emirates Havayolu, Tayvan’ın başkenti Taipei’ye A380 hizmeti veren ilk ve tek havayolu oldu.


İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, 10 Şubat 2014 tarihinde Boeing 777 ile hizmet vermeye başladığı günlük Taipe uçuşlarında artan yolcu talebi üzerine A380 uçağı ile hizmet vermeye başladı.

 

Emirates’in İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari Kurul Başkanı Thierry Antinori konuya dair yaptığı açıklamada: "Tayvan Emirates için önemli bir pazar ve bu pazarın 2014 yılından beri artarak süren güçlü talep ve istikrarlı büyümesine tanık olduk. Bu pazarda yatırım yaparak hizmetimizi genişletmeye kararlıyız. Yeni A380 hizmetimizin başlaması ile Tayvan ve diğer ülkeler arasında iş ve turizm alanında yeni fırsatlar açılacağına eminiz.A380 uçağı ile hizmete başlamamızda bize destek olan ortaklarımız, havaalanı ve Tayvan yerel yönetimine minnettarız. Daha yüksek kapasiteli uçağımız ile iş, turizm ve ticareti destekleyerek, bu rotadaki trafiği daha da canlandıracağımıza inanıyoruz.

Emirates Taipei seyahatinde, yolcularımıza ikonik Emirates A380 deneyimini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu kentle işbirliğimizin daha uzun yıllar sürmesini bekliyoruz. "dedi.

Emirates’in EK366 ve EK367 sefer sayılı uçuşları ile gerçekleşen Taipei seferleri, Business Class’ta 58 ve Economy Class’ta 557 koltukla iki sınıflı hizmet veriyor.

 

Ayrıca Emirates, Taipei için Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Economy ve Business Class’a çok özel fiyat seçenekleri sunuyor. Havalimani ve yakıt vergileri dahil olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 772 Dolar’dan, Business Class bilet fiyatları kişi başı 3.027 Dolar’dan, İstanbul Atatürk Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 792 Dolar’dan, Business Class bilet fiyatları ise kişi başı 3.000 Dolar’dan başlıyor.

A380 lüksü yeniden tanımlıyor

Emirates yolcuları, tüm sınıflarda gurme şefler tarafından hazırlanan ödüllü yemeklerin tadını çıkarırken, Emirates’in son teknolojiyle donatılmış modern uçaklarında ödüllü kabin içi eğlence sistemi “ice” ile en yeni filmler, TV şovları ve müziklerin yer aldığı 2.500’e varan eğlence kanalın yanında sayısız oyunun ve 120 ülkeyi aşkın çok uluslu kabin ekibi hizmetinden faydalanabiliyorlar. Ayrıca yolcular yüksek hızlı Wi-Fi erişimi ve cep telefonu hizmetinden uçuş boyunca yararlanabiliyorlar.

 

Emirates’in A380 uçakları ile First ve Business Class deneyimi, lüksü başka bir seviyede yaşatırken, yolcular 40.000 feet yükseklikte gurme şefler tarafından hazırlanan içecek ve ordörvler eşliğinde özel uçak içi bar ve dinlenme alanında sosyalleşme fırsatı bulabiliyorlar. Ayrıca First Class yolcuları uçak içi duş ve spa’dan da yararlanabiliyorlar.

 

 

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika