spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates, AC Milan ile sponsorluk anlaşması uzattı

Seçtiklerimiz

AC Milan ile ilk kez Eylül 2007’de sponsorluk sözleşmesi imzalayan Emirates, sonraki dönemlerde sponsorluğunu Ana Kurumsal Sponsor seviyesine taşıdı. Beş yıla yayılan prestijli forma sponsorluğu anlaşması ise ilk kez 2010/2011 sezonunda görünürlük kazandı.

Kulübün merkezi Casa Milano’da düzenlenen basın toplantısına katılan Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark ile AC Milan Başkanı Barbara Berlusconi, iki büyük küresel güç arasındaki ortaklığın büyük başarıya ulaşmasını sağlayan uyumlu enerjisinden söz ettiler.

Tim Clark, "Emirates olarak, hem AC Milan sponsorluğunu yenileyerek hem de Milano’ya başlattığımız yeni A380 hizmetimiz sayesinde, bu muhteşem şehir ile ilişkilerimizi daha da ileriye taşıyoruz. İtalya’nın en tanınmış futbol kulübüyle tekrar imza attığımız günde dünyanın en büyük uçağı olan amiral gemimiz A380’i Milano’ya indirmemiz birbirini çok iyi tamamladı. Dünyanın en çok ödül kazanan futbol kulübü AC Milan’ın güçlü küresel çekimi ve oyuna yönelik hırslı yaklaşımı adeta bizi yansıtıyor ve bu kulübü markamız için son derece değerli bir ortak kılıyor. Küresel bir hayran kitlesi, kaliteye duyulan bağlılık ve insanları birbirine bağlayabilme, bu ortaklığın son yedi yılda böyle büyük bir başarıya ulaşmasına yardım eden ortak değerlerden yalnızca birkaçı" dedi.

Emirates markasının AC Milan maç ve antrenman setlerinin ön kısmında yer almasının yanı sıra, yeni sözleşme ayrıca San Siro Stadyumu’nda marka teşhirini, stadyum içinde özel konuk ağırlama alanı olan Emirates Lounge’u, genç takım sponsorluğunu ve çeşitli pazarlama haklarını içeriyor.

Barbara Berlusconi, "Emirates gibi önemli bir uluslararası oyuncu AC Milan ve İtalya’ya güvenerek yatırım yapıyor. Emirates ile kalite, tarz, yenilikçilik, profesyonellik ve kazanma ruhu gibi ortak birçok değeri paylaşıyoruz. Emirates, uçakları ve altyapısıyla tüm dünyayı birbirine bağlıyor. AC Milan da kırmızı-siyah tutkusuyla her kıtadan 370 milyondan fazla taraftarı birbirine bağlıyor. Ayrıca A380’in Milano’ya varışının önemini de vurgulamak isterim. Bu her türlü konfora, son teknolojiye sahip olan ve çok sayıda insanı çevreye daha az zarar vererek taşıma becerisine sahip bir uçak. Ülkemiz için bu çok büyük bir değer ve önem taşıyan bir haber" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika