spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Emirates Havayolu’ndan İstanbul Open Sürprizi

Seçtiklerimiz

1987 yılında Dubai’de ilk kez düzenlenen sürat teknesi yarışından başlayarak, yirmi yılı aşkın süredir kendini Birleşik Arap Emirlikleri’nde ve tüm dünyada spor etkinliklerine sponsor olmaya adayan Emirates Havayolu, bu yıl 25 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın da sponsorları arasında yer aldı.
 
 
Ana tablo perdesi 25 Nisan Pazartesi günü oynanan altı tekler, iki çiftler maçıyla açılan TEB BNP Paribas İstanbul Open 2016 Tenis Turnuvası’nın 28 Nisan 2016, Perşembe günü Ivo Karlovic ve Dusan Lajovic arasında yapılan karşılaşması ise farklı Emirates aktivasyonlarına sahne oldu.
 
 
Emirates için ayrılan özel alanda misafirlerini ağırlayan Emirates Havayolu tarafından maçı izleyen seyircilere Emirates logolu şapkalar dağıtıldı. Heyecanla seyredilen ve Ivo Karlovic’ın 7-6, 7,6’lık setlerle 2-0 kazanarak kariyerindeki 300. galibiyeti alıp çeyrek finale yükseldiği maçın bitiminde Karlovic seyircilere üç tenis topu fırlattı ve Emirates imzalı topu yakalayan şanslı izleyici final maçına bilet kazanma hakkı elde etti. Ayrıca maçı kazanan Ivo Karlovic, Emirates Havayolu’nun locasına gelerek misafirlere tenis topu ve dergi imzaladı.
 
 
Karşılaşmayı misafirleri ile birlikte izleyen Emirates’in Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Birinci konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Emirates olarak sporun her alanına destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Havayolu pazarlama stratejisi için çok önemli olduğunu düşündüğümüz sponsorluk faaliyetlerinin yolcularımızla bağlantı kurmak için en iyi yollardan biri olduğuna inanıyoruz. Bugün de sponsorlarından biri olduğumuz TEB BNP Paribas İstanbul Open 2016 tek erkekler kategorisindeki Ivo Karlovic ve Dusan Lajovic karşılamasını misafirlerimiz ile birlikte büyük bir keyifle seyrettik” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika