spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Emirates Perth’e A380 ile uçacak

Seçtiklerimiz

İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, Dubai ile Perth arasında düzenlediği günde üç seferden birini A380’e yükselteceğini duyurdu. Boeing 777- 300ER’den yapılacak kapasite artışıyla, uçuş başına 136 koltuk ile haftada bin 904 koltuk artışı sağlayacak.

Emirates Doğu Ticari Operasyon Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Barry Brown, "İleri teknoloji uçağımız A380’i Perth’e getiren ilk havayolu şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz.

Böylece bölge sakinlerine bu devrim niteliğindeki uçağın yanı sıra ekonomide geniş oturma alanı ve cömert bagaj hakkı, uçak genelinde kablosuz internet erişimi, ödüllü eğlence sistemi ice’da bulunan 2 bin kanal, first class yolcuları için dünyanın tek uçak içi duş spası ve first ile business class yolcularının 40 bin fitte sosyalleşebileceği uçak içi dinlenme salonu ile gökyüzündeki en iyi hizmeti sunacağız.

İş ve tatil seyahati yapacak yolcularımız için Dubai-Perth rotası popüler bir tercih ve yeni A380 seferimiz de Emirates’in artan yolcu talebini karşılamasının yanı sıra seyahat bağlantıları ve gelen yolcular yoluyla önemli ekonomik avantajlar elde etmesini sağlayacak" dedi.

Mayıs 2015 itibariyle Emirates’in uçuş ortağı Qantas’ın yerel ağı aracılığıyla ülke genelinde aktarmalarla birlikte Dubai’den Avustralya’ya günde yedi A380 seferi yapılacak. Emirates Avustralya’da ayrıca, Brisbane ve Melbourne şehirlerine günlük A380 seferleri ile Sidney’e günde iki A380 seferi ve Adelaide şehrine günlük sefeler düzenliyor.

İkonik A380 uçağı siparişi veren ilk şirket olan Emirates, filosunda 56 adet uçağı ve teslimini beklediği 84 adet siparişi ile verimli ve ferah iki katlı uçağın dünyadaki en büyük operatörü konumunda. Son 12 ay içinde 12 yeni A380 uçağını filosuna katan havayolu şirketi, 10 yeni destinasyona sefer düzenledi; Barselona, Londra-Gatwick, Zürih, Mumbai, Frankfurt, Dallas, Kuveyt, San Francisco, Milano ve Houston. Emirates A380 uçağı ayrıca Glasgow, Manila, Tahran ve Viyana şehirlerine 2014 yılında tanıtım için iniş yaptı.

Emirates yolcuları Dubai üzerinden tek aktarmayla 35’den fazla Avrupa şehrinden Perth’e A380 ile uçabilecek. Buna ek olarak Birleşik Devletler’de Houston, Dallas/Forth Worth, San Francisco, Los Angeles ve New York (JFK) şehirlerinden kesintisiz A380 deneyimi dahil olmak üzere 9 şehirden Afrika’da 20’nin üzerinde, Orta Doğu’da ise 17 destinasyondan bağlantı yapabilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika