spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Emirates Uygulaması Şimdi de Android’de

Seçtiklerimiz

iPhone, iPad ve Apple Watch uygulamalarının her ay yüz binden fazla kullanıcıya ulaşması sonucunda Emirates mobil teknolojisiyle müşterilere daha kolay yolculuk sunuyor.

Emirates’in Android uygulaması gerçek bir kişisel yolculuk planlayıcısı olarak hizmet veriyor ve kullanıcılara uygulama üzerinden rezervasyon yapmanın yanısıra, seyahat detaylarını gözden geçirmelerini, koltuk seçimi yapmalarını ve uçaktaki menüye ulaşarak  ice sistemi içeriklerine ulaşabilmelerini, yolcu uçuş kartlarını sms veya e-mail yoluyla telefonlarına gönderebilmelerini, uçuş güncellemeleri veya kapı değişikliklerden haberdar olmalarını, Chauffeur-drive servisi ile ilgili bildiri almalarını ve  Skywards hesabının detaylarını yönetebilmelerini sağlıyor.

Emirates Dijital Bölüm Kıdemli Başkan Yardımcısı Alex Knigge konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Yolcularımız, dünyanın her yerinde cep telefonları üzerinden ağa bağlı kalmak istiyor.Biz doğru mobil teknolojilerin müşterilerimizin tecrübelerini anlamlı bir biçimde geliştirebileceğine inanıyoruz. Emirates’in iPhone uygulamasından sonra müşterilerimizin çoğu aynı uygulamayı Android için yapmamızı istedi. Aslında, cep telefonlardan web sitemize giren müşterilerin yarısı Android platformu kullanıyor. Sonuç olarak Emirates’in mobil stratejisi bizim dijital yol haritamızın kilit unsurudur. Amacımız mobil teknolojiyle havayolu endüstrisinde önemli bir iz bırakmak” dedi.

Emirates  varolan uygulamalarını ve aynı zamanda yeni teknolojileri geliştirerek müşterilerin mobil cihazlardan daha fazla yararlanmasını sağlamaya çalışıyor. Emirates, iPhone, iPad veya Android uygulamasını kullanmayan yolcuları için mobile.emirates.com sitesi üzerinden hizmet veriyor.

Müşteriler ücretsiz uygulamayı Android Marketten yükleyebilirler. Daha fazla bilgi için lütfen  emirates.com’u ziyaret ediniz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika