spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Etihad, Abu Dabi’de ‘Arrivals Lounge’ Açtı

Seçtiklerimiz

Şirketin dünya genelinde gelen yolculara yönelik ilk salonu olan Abu Dabi Arrivals Lounge, First ve Business Class yolculara hizmet verecek.
 
Havalimanı içinde ulaşımı oldukça kolay bir yerde, gümrük kontrolünün hemen sonrasına açılan Arrivals Lounge, lüks ve modern dekorasyonuyla Abu Dabi’ye ulaşan Etihad Havayolları konuklarına seyahat sonrası dinlenme ve tazelenme olanağı sunuyor. Her biri lüks malzemelerle donatılmış on duş ünitesinin yer aldığı salonda konuklar duş alırken kıyafet ve elbiselerini on dakika içinde tamamlana buhar ütüsüne gönderebiliyor.
 
Etihad Havayolları’nın Abu Dabi Arrivals Lounge ile birlikte sunmaya başladığı hizmetler arasında ‘SHAVE by Etihad Airways’ konsepti de yer alıyor. Bu konsept kapsamında dileyen konuklar, salonda yer alan özel berberlerden tıraş hizmeti alabiliyor.
 
Arrivals Lounge içerisinde ayrıca yüksek konforlu koltuklar ve büyük ekranlı televizyonlar ile geniş bir yelpazede yerel ve uluslararası gazete, dergi ve kitap seçkisi yer alıyor. Gün boyunca café tarzı atıştırmalıkların servis edildiği salonda, sabah saatlerinde zengin kahvaltı seçenekleriyle birlikte soğuk ve sıcak içecekler ile özel şefler tarafından hazırlanan taze kanepe ve tatlılar da ikram ediliyor.
 
Arrivals Lounge bünyesinde, toplantı öncesi hazırlıklar için sessiz ve konforlu bir ortama ihtiyaç duyan konuklar için büyük ekranlı Apple bilgisayarların, yazıcının ve geniş bant internet erişimin bulunduğu bir bölüm de bulunuyor.
 
Etihad Havayolları, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nda hali hazırda hizmet veren ve gelen yolcular için yeni açılan “Arrivals Lounge”u da dahil olmak üzere, küresel olarak toplam 11 lounge ile hizmet veriyor. Etihad’ın, Dublin, Frankfurt, Londra Heathrow, Manchester, Paris, Sidney ve Washington DC’de bulunan uluslararası lounge’larına önümüzdeki dönemde New York, Los Angeles, Chicago, Melbourne ve Milano da eklenecek. Etihad Havayolları’na ait lounge’ların her yıl yüzde 20 artan ziyaretçi sayısı, bu yılın ilk yarısında 280 bine ulaştı.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika