spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Etihad, Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Seçildi

Seçtiklerimiz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, havacılık ve turizm sektöründe en iyilerinin seçildiği World Travel Awards Middle East kapsamında “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ödülüne layık görüldü. Dubai’de düzenlenen törende “En İyi First Class Hizmeti”, “En İyi First Class Lounge & Spa Hizmeti” ile “En İyi Kabin Ekibi” kategorilerinde dört ödül birden aldı.
Etihad Airways CEO’su Peter Baumgartner ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, “2006 yılından bu yana “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ödülüne layık görülmemiz; ürünlerimize, hizmetlerimize verdiğimiz değerin ve ekip olarak çok çalışmamızın sonucu. Bizimle seyahat etmeyi seçen konuklarımızın desteği de başarımızda çok önemli bir paya sahip” dedi.

 

Airbus 380 uçaklarındaki First Apartment ve Boeing 787 uçaklarındaki Dreamliner First Suite hizmetleri ile yüksek standardın temsilcisi haline gelen Etihad Airways, 2006’da 22 uçak ve 4.369 çalışanı ile 43 destinasyonda hizmet verirken bugün 123 uçağı ve yaklaşık 27.000 uluslararası çalışanı ile 117 destinasyona hizmet vererek 10 yıldır en iyi havayolu ödülüne layık görülüyor.
 
Etihad Havacılık Grubu Hakkında

 

Etihad Havacılık Grubu (Etihad Aviation Group – EAG); Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, Etihad Mühendislik, Hala Group ve havayolu iştiraklerinden oluşan dört farklı iş birimi ile küresel bir havacılık ve seyahat grubudur. Etihad Airways’in; airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Jet Airways, Virgin Australia ve Etihad Regional tarafından işletilen İsviçre merkezli Darwin Airline’da azınlık sermaye yatırımları bulunuyor.

 

Abu Dabi merkezli havayolunun Orta Doğu, Avrupa, Amerika, Afrika, Avustralya ve Asya’da hâlihazırdaki uçtuğu veya başlayacağını duyurduğu toplam 117 uçuş noktası bulunuyor. Şirketin filosu 123 Boeing ve Airbus uçaktan oluşuyor. Etihad Airways’in ayrıca 71’i Boeing 787, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350 ve 10 Airbus A380 olmak üzere 204 kesin uçak siparişi bulunuyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika