spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Etihad, Sosyal Medyadaki Başarısını Kutluyor

Seçtiklerimiz

•    SimpliFlying Ödülleri’nde Sosyal Medya Kategorisi’nde “En İyi Çıkış Yapan Havayolu” seçildi.
•    LinkedIn’de Birleşik Arap Emirlikleri’nde ‘En Etkili Marka’ unvanını aldı.
•    Facebook’da takipçi sayısı bir milyona ulaştı.
•    Pinterest hesabı açtı.

Etihad Havayolları, havacılık sektöründe gerçekleştirilen başarılı sosyal medya kampanyaları ve uygulamalarını değerlendiren SimpliFlying Ödülleri’nde “Sosyal Medya’da En İyi Çıkış Yapan Havayolu” seçilmesinin ve dünya çapında bir milyon Facebook takipçisine ulaşmasının başarısını kutluyor. Kazananların, 400’den fazla seyahat ve konaklama yöneticisinin katılımıyla New York’da gerçekleştirilen Kuzey Amerika Seyahat Dağıtım Zirvesi’nde açıklandığı SimpliFlying Ödülleri’nde Etihad Havayolları, son 12 ayda yürüttüğü başarılı strateji, ilgi çekici içerik yönetimi, hedefe ulaşan kampanyaları ve topluluk yönetimiyle ön plana çıktı.

Sosyal medya üzerinde gerçekleştirdiği birçok inisiyatif aracılığıyla takipçileriyle güçlü bir bağ kuran Etihad Havayolları, sayfalarında marka, sponsorluklar, yeni rotalar, ürünler, hizmetler ve özel fırsatlarla ilgili güncel bilgilerin yanı sıra çeşitli oyunlar sunuyor.

Geçen yıla oranla Facebook’ta beğeni sayısını iki katına çıkaran ve Twitter’da takipçi sayısını yüzde 75 artıran şirket, sosyal medyadaki başarısını Facebook’ta bir milyon, Twitter’da ise yüz bin takipçi ile kutluyor. LinkedIn’de de hayata geçirdiği başarılı kampanyalarla birlikte takipçi sayısını hızla artıran Etihad Havayolları, sosyal ağ tarafından “Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki En Etkili Marka” seçildi.

#OneMillionMoments hashtag’i ile sosyal medyada bir kampanya başlatan Etihad Havayolları; Facebook, Twitter ve Instagram kanallarından Etihad Havayolları’nda deneyimledikleri seyahat fotoğraflarını paylaşan takipçilerine diledikleri yere seyahat edebilecekleri ekonomi sınıfı bilet hediye ediyor. 30 Eylül 2014 tarihine kadar devam eden kampanya hakkında bilgi, şirketin Facebook sayfasında yer alıyor.

Sosyal medyada hedef büyüten Etihad Havayolları, Pinterest’i de sosyal mecraları arasına kattı. Pinterest sayfası üzerinden takipçileri ile doğrudan iletişime geçecek olan Etihad, dünyanın farklı noktalarından popüler rotaları, birinci sınıf ürün ve hizmetleri ve heyecan verici seyahat fikirlerini paylaşacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika