spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Etstur, Sabre ile el sıkıştı

Seçtiklerimiz

Seyahat ve turizm sektöründe küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Corporation (NASDAQ: SABR, "Sabre") ve lider tur operatörü Etstur, Sabre seyahat pazarında Etstur’a güç kazandıracak uzun süreli stratejik ortaklığa imza attı. Anlaşma, 1 Temmuz 2014  tarihinde yürürlüğe girdi.

Etstur Başkan Vekili Ali Murat Ersoy, anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: "Sabre bize hem zaman hem de para kazandıran, daha hızlı ve kolay teknoloji çözümleri sunuyor. Amacımız müşterilerimizin beklentilerini karşılamak. Sabre’de son müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hareket ediyor. Bu nedenle Sabre ile kurduğumuz ortaklık bizi heyecanlandırıyor."

Sabre Başkanı ve CEO’su Tom Klein, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: "Sabre’nin Etstur gibi ünlü bir markayla işbirliğine gitmesi, bizim için büyük bir başarı. Etstur, ülkenin en büyük tur operatörlerinden biri olmasının yanı sıra güçlü çevrimiçi ve kurumsal faaliyetler de yürütüyor. Sabre teknolojisi, seyahatin her yönüyle geliştirilmesine yardım edebilecek güçte…"

Sabre, bu yılın başında İstanbul’da açtığı ofisi ve kurduğu ekipler Türkiye’de resmi olarak faaliyete başladı. Sabre, sadece Troya’da bulunan iç hat uçuş içeriğini de sunan Red App çözümüyle acentelere uçuş içeriği sağlamak için Türk Hava Yolları’yla yeni bir uzun sğreli sözleşme imzaladı ve Türkiye’de

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika