spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Eurowings’in Airbus uçaklarında büyük yenilik!

Seçtiklerimiz

Eurowings, Lufthansa Systems’a ait yenilikçi eğlence sistemini sunan ilk havayolu oldu
 
 
Avrupa’nın ilk havayollarından biri olan Euro Wings, Ağustos ayı itibariyle tüm filosunda kabin içi eğlence sistemini yolcularıyla buluşturuyor. ‘Wings Eğlence Sistemi’ (Wings Entertain) ile yolcular, 3 Avro ödeyerek uçuş süresince gişe rekorları kıran film ve popüler TV dizilerini izleme olanağına sahip oluyor. Ayrıca yolcular, geniş bir yelpazede sunulan müzik listelerine, sesli kitap alternatiflerine, uçuş bilgileri ve seyir haritasına da ulaşabiliyor. Tüm Airbus filosunun Wings Eğlence Sitemi ile entegrasyonu 15 Ağustos tarihine kadar tamamlanacak.
 
Lufthansa Group ve Euro Wings ortaklığı ile geliştirilen Wings kabin içi eğlence hizmeti, yaz aylarında seyahat planı yapan yolcular için uçuşları keyifli hale getiriyor.

 

 
‘Wings Eğlence Sistemi’, temelde hali hazırda Euro Wings uzun menzilli uçuşlarda sunulan kabin içi eğlence sistemine dayanıyor. Teknik olarak kullanımı hızlı ve kolay olan sistem ile yolcular ayrıca, kendi akıllı telefonlarını, tablet ve dizüstü bilgisayarlarını kabin içi kablosuz internet ağına bağlayabilme, Wings Shop ürünlerini inceleme ve Wings Bistro menü alternatiflerini görüntüleme imkanına sahip oluyorlar.
 
Uzun mesafe uçuşlarda yaygın olarak sunulan bu hizmeti kısa ve orta menzilli uçuşlara da taşıyan Euro Wings, Almanya içi uçuşlarda da yolcularının memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Kristal Kabin Ödülü’ne layık görülen eğlence sistemi ayrıca her ay güncellenerek yolcuları en yeni içeriklerle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika