spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Eurowings’in yeni merkezi Palma de Mallorca

Seçtiklerimiz

Palma de Mallorca kalkışlı yeni uçuş noktaları: Leipzig, Dresden, Karlsruhe/Baden-Baden ve Nürnberg
 
Eurowings, Balear Takımadaları’na ait Mallorca adasını merkezlerine ekledi. Lufthansa Group çatısı altında havayolu operasyonlarını yürüten Eurowings, uygun maliyetli direkt uçuşlarını arttırıyor. Bu bağlamda havayolu, Palma de Mallorca konuşlu 2 adet A320 uçağı ile gerçekleştirilecek uçuşlarının biletlerini 27 Eylül 2016 tarihi itibariyle satışa sundu. Havayolunun Palma de Mallorca kalkışlı yeni rotaları ise Leipzig, Dresden, Karlsruhe/Baden-Baden ve Nürnberg. Ayrıca, İspanya konuşlu uçaklar ile Palma’dan Salzburg ve Dortmund’a gerçekleştirilen mevcut uçuşların sayısı da arttırılacak.

 

 
Eurowings Palma – Leipzig uçuşları 25 Mayıs 2017 itibariyle haftada yedi kez, Palma – Dresden 28 Mayıs 2017 itibariyle haftada beş kez, Palma – Karlsruhe / Baden-Baden 28 Mayıs 2017 itibariyle haftada altı kez ve Nürnberg uçuşları 31 Mayıs 2017 itibariyle haftada altı kez gerçekleştirilecek.

 

 
Eurowings ile cazip fiyatlarla seyahat etmek isteyen yolcular çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Eurowings, yeni uçuş noktalarını misafirlerine çok özel fiyatlarla sunacak. Ayrıca, ileriki günlerde Palma de Mallorca kalkışlı yeni destinasyonları da misafirleriyle buluşturacak.
 
Eurowings, büyüme stratejisi doğrultusunda Almanya harici merkezlerine Avrupa’nın en turistik pazarlarından biri olan Palma de Mallorca’yı ekledi. Eurowings, Mayıs 2017 itibariyle Akdeniz’in bol güneşli ve ziyaretçi rekorları kıran popüler İspanyol adasında konuşlu iki uçağı ile hizmet verecek.
 
Lufthansa Group çatısı altında, 130’dan fazla uçuş noktası ile uygun maliyetli havayolu operasyonlarını yürüten Eurowings, Mallorca’dan Almanya ve Avrupa’nın pek çok şehrine uçuş ağını genişletmeye devam edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika