spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Eurowings Las Vegas, Miami ve Boston’a uçuyor

Seçtiklerimiz

Alman havayolu şirketi Eurowings, yaz dönemi uzun mesafe uçuşlarına Amerika’nın üç önemli rotasını ekliyor. Eurowings, 1 Mayıs 2016 itibariyle Köln/Bonn kalkışlı Las Vegas, Miami ve Boston uçuşları ile uçuş ağını genişletiyor.
 
Karayip (Puerto Plata, Punta Cana, Varadero), Tayland (Phuket, Bangkok),  Dubai, Mauritius ve Tahran’a ABD uçuş noktalarının da eklenmesi ile birlikte havayolunun uzun mesafeli destinasyon sayısı 11’e ulaşmış oluyor. Yeni açılan ABD uçuş noktalarına seyahat edecek yolcular, www.lufthansa.com’dan ya da Lufthansa üzerinden seyahat acenteleri aracılığı ile rezervasyonlarını yapabilirler.
 
Oyun ve sınırsız eğlencenin şehri Las Vegas, Alman tatilcilerin de ABD’de en çok tercih ettiği popüler noktalardan biri. Eurowings ile Las Vegas uçuşları, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 gün gerçekleştirilecek. Gidiş uçuşları 11.15 Köln/Bonn kalkışlı, 14.00 yerel saati ile Las Vegas varışlı olarak, dönüş uçuşları ise yerel saat ile 15.45’te Las Vegas kalkışlı olarak yapılacak.
 
Miami, Amerika’nın güneydoğusunda güneşli Florida eyaletine konumlanmış olup 5.5 milyon nüfuslu bir metropoldür. Eurowings Miami’ye her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri sabah 11:40’ta kalkacak ve Miami yerel saati ile şehre 16:10’da iniş yapacak. Köln/Bonn’a dönüş uçuşları ise yine aynı günler saat 17:55’te olacak. 
 
Boston ise Amerika Birleşik Devletleri’nin Massachusetts Eyaleti’nin başkenti olmakla birlikte ABD’nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak biliniyor. Ayrıca dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapıyor. Eurowings, Boston’a her Çarşamba, Cuma ve Pazar günü saat 13:40’ta kalkış yapıp, Boston yerel saatiyle 15:45’te inişini gerçekleştirecek. Dönüş uçuşları ise yine aynı günler saat 17:30’da gerçekleştirilecek.
 
Amerika’nın bu üç yeni destinasyonuna yapılacak uçuşlar, rahat koltuklar ve uçak içi eğlence sisteminin bir arada bulunduğu konforlu Airbus A330 uçakları ile gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika