spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Filipinler turizm bakanlığı Türkiye’de ilk etkinliğini gerçekleştirdi

Seçtiklerimiz

Filipinler Turizm Bakanlığı ile birlikte ilk kez Türkiye’de bir etkinlik düzenleyen eşsiz adalar ülkesi Filipinler, bağları daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
 
29 Ocak  günü İstanbul Four Seasons Hotel’de akşam yemeği organize eden Filipinler Turizm Bakanlığı, bu özel gecede Türkiye’den önemli seyahat acentaları ile birlikte bir araya geldi. Filipinler Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez’in, Filipinler Turizm Müsteşarı Benito C. Bengzon Jr’ın, Direktör Verna Buensuceso’nun ve Türkiye’deki Filipinler Turizminin Gelişmesinden Sorumlusu Francisco M. Lardizabal’ın aynı zamanda Filipinli tur operatörlerinin ve otellerinin de bulunduğu gecede Benito C. Bengzon Jr; “Asya’daki partnerimiz Türkiye olduğu için mutluyuz, bu akşam İstanbul’da büyük bir beraberlik kurulacak” dedi. Turizm Direktörü Verna Buensuceso ise “Türkiye’de olmaktan dolayı çok heyecanlıyım, bu yüzden burada olan herkese teşekkür ederim. Filipinler, eğlenceyi bulabileceğiniz bir ülkedir.” dedi.
 
Bu sene 20.si organize edilen EMİTT Fuarı’na da ilk kez katılan Filipinler, hem kendi ülkelerini tanıtmak hem de Filipinler’in eşsiz egzotik güzelliğini Türkiye’ye anlatmak hedefindeler. Özellikle THY, Filipin uçuşlarında Ekim 2015 itibarıyla Filipinler’in başkenti Manila’ya haftada 3 non-stop uçuş koyması ile birlikte, Filipinler’in Türkiye pazarını seçmesinde önemli bir rol oynadı.
Bir çok seyahat acentasının ve basın mensuplarının katıldığı gecede, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile Filipin Tur Operatörleri Birliği arasında turizm alanında her türlü işbirliği anlaşması imzalandı. Ayrıca, Filipinli barmenin şovu ve beatbox gösterisi geceye damgasını vurdu. EMİTT’te de ilk kez bulunan ve Türkiye’de ilk kez bir etkinlik düzenleyen Filipinler Turizm Bakanlığı gelişen Türkiye – Filipinler ilişkileriyle birlikte, Türk seyahatçilerini ülkelerine çekmeyi amaçladıklarını belirtti.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika