spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Futbol Devleri Dubai’de Buluşuyor

Seçtiklerimiz

Dubai Turizm ve Ticari Pazarlama Birimi (DTCM) ve Emirates Havayolu düzenledikleri basın toplantısında 2014 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2013- 2014 sezonu şampiyonu Real Madrid ile  uluslararası arenada 18 kupaya sahip AC Milan’ın, 30 Aralık’ta Dubai The Sevens Stadyumu’nda gerçekleşecek "Dubai Futbol Karşılaşması"nda karşı karşıya geleceğini duyurdu.

Emirates’in sponsorluğunda iki takımın futbolcuları 40 bin seyirci karşısında gerçekleşecek karşılaşma için Birleşik Arap Emirlikleri’ne getirilecek. Avrupa kulüplerinin eski oyuncuları ve elçileri AC Milan’lı Franco Baresi ve Real Madrid’li Emilio Butragueño, takımlarının Dubai’de futbolseverlerin karşısında mücadele edeceklerinden dolayı heyecanlı olduklarını belirtti.

Emirates Ticari Operasyonlar Merkezi Bölüm Kıdemli Başkan Yardımcısı Şeyh Majid Al Mualla, "Emirates olarak Dubai Futbol Karşılaşması aynı zamanda sponsoru olduğumuz dünyanın en büyük iki futbol kulübünü Dubai’ye getirmek üzere DTCM ile çalışmaktan son derece mutluyuz. Dünyanın dört bir yanında yer alan kulüpler, takımlar ve etkinliklerle birlikte çalışarak sporseverleri tutkuyla takip ettikleri etkinlikler ile buluşturuyoruz. Futbolseverler 30 Aralık’ta Dubai’de dünyanın en iyi oyuncularını görmekten ve onların yeteneklerine şahit olmaktan büyük keyif alacaklar" dedi.

Şehrin dünya çapındaki spor arenalarından biri olan The Sevens Stadyumu 30 Aralık’ta futbol devlerini yeşil sahada görmek için gelecek olan 40 bin futbolsevere ev sahipliği yapmak için gerekli tüm donanıma sahip.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika