spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Germania Havayolları Çiçeklerle Karşılandı

Seçtiklerimiz

Almanya’nın güçlü havayolu şirketlerinden olan Germania Havayolları’nın Adana-Münster seferleri başladı. Uçağın alana inmesiyle birlikte apronda bekleyen iki itfaiye aracı tarafından uçağa su sıkıldı.

 

 
Münster’den sabah saatlerinde kalkan Germania Havayolları’na ait yolcu uçağı 36 yolcusu ile 10.20’de Adana Havalimanı’na iniş yaptı. Uçağın alana inmesiyle birlikte apronda bekleyen iki itfaiye aracı tarafından uçağa su sıkıldı. Uçaktan inen yolcular ve mürettebat çiçeklerle karşılandı.

 

 
Germania Havayolları Türkiye Satış Müdürü İsmail Polat, Münster-Adana karşılıklı seferlerini haftada bir gün gerçekleştireceklerini, önümüzdeki aylarda Adana-Bremen uçuşlarına da başlamayı planladıklarını bildirdi.

 

 
Türkiye pazarına bu yılın ocak ayından itibaren Antalya seferleri ile başladıklarını belirten Polat, ardından Zonguldak, Adana, Bodrum, Gazipaşa, Alanya, Malatya, Edremit, Kayseri ve Hatay’a uçmaya başladıklarını, 2017’de daha çok noktaya uçmayı planladıklarını bildirdi.

 

 
Uçağın karşılanması törenine fly servis Adana Sorumlusu Burcu Gergin, Ülkem Havacılık Turizm Sahibi Meltem Gezmez Özdemir ve diğer yetkililer katıldı. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika