spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Germanwings ile Kurban Bayram Tatilinizi Almanya’da Geçirin

Seçtiklerimiz

Germanwings, Kurban Bayramı’nı içeren Ekim ayı boyunca İstanbul’dan Berlin’e haftada 6 kez, Stuttgart, Hamburg ve Köln/Bonn’a haftada 4 kez, Hannover’e haftada 3, Dortmund’a ise haftada 1 kez sefere düzenleyecek.  Türkiye’nin turizm merkezi Antalya’dan ise Berlin ve Hamburg’a haftada 5, Köln/Bonn’a haftada 4, Stuttgart’a haftada 3 ve Hannover’e haftada 2 kez uçuş gerçekleştirecek. Ayrıca Ankara ve İzmir’den de uçuşlar devam edecek.

Germanwings ile bayram tatilinizi, ister Almanya’nın eski başkenti ve kültür sanat merkezi olan Bonn’da, eğlencenin ve festival havasının yılın 12 ayı eksik olmadığı Köln’de, alışveriş merkezleri ve termal kaynakları ile ünlü Stuttgart’ta, yeni başkent ve tam bir turizm cenneti olan Berlin’de geçirebilirsiniz.

GERMANWINGS İLE BAYRAM TATİLİNİZİ ŞİMDİDEN PLANLAYIN

Ne kadar erken rezervasyon yaparsanız o kadar ucuz uçak bileti alabileceğiniz Germanwings’in web sitesinde ayrıca uygun konaklama seçenekleri de sunuluyor.

Yeni Germanwings konseptine göre şirket yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolcuların tüm ek ihtiyaçlarının karşılandığı, yolcu tarafından talep edilen her hizmetin sağlandığı bir seçenek. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ile yolculara low-cost ayarında bir hizmet sunuluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika