spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Germanwings’ten ilkbahar fırsatları

Seçtiklerimiz

Germanwings Nisan ve Mayıs ayları boyunca İstanbul’dan Berlin ve Köln’e haftada 4, İstanbul ile Hamburg arasında haftada 3, İstanbul’dan Hanover ve Stuttgart’a haftada 2, İstanbul-Dortmund hattinda ise haftada 1 gün uçuş yapacak.

1 Temmuz’dan itibaren yeni Germanwings markası altında tamamen yepyeni bir marka ve ürün olarak yolcularına ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti vermeye başlayan havayolu şirketi yaz aylarında yolcuların vazgeçilmezi haline gelecek.

Yeni Germanwings konseptine göre şirket yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolcuların tüm ek ihtiyaçlarının karşılandığı, yolcu tarafından talep edilen her hizmetin sağlandığı bir seçenek. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ile yolculara low-cost ayarında bir hizmet sunuluyor.

Uygun fiyatlarla yüksek kalite sunmayı Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com  web sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika