spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

HIA, The Airport Hotel & Vitality Spa açıldı

Seçtiklerimiz

Havalimanının güney bölümünde yer alan 100 odalı The Airport Hotel & Vitality Spa, HIA’dan geçen yolculara, seyahat ihtiyaçlarına ve programlarına göre harika hizmetler ve esneklikler sunuyor.  

Misafirler uçuşları arasında  The Airport Hotel & Vitality Spa’da, ünlü tasarımcıların markaları ile elektronik mağazalarının bulunduğu 70’den fazla perakende mağazayı gezebilir veya dünya mutfaklarından herkesin damak tadına uyacak seçkin ürünlerin sunulduğu 30’dan fazla cafe ve restoranda eşsiz ve ayrıcalıklı lezzetler tadabilirler.

Yolcular Vitality Spa’da, seyahat yorgunluklarını atmak amacıyla eşsiz bir spa deneyimi yaşayabilir,  yüzme havuzu, Squash sahaları, kardiyo aletleri ve kişisel antrenör dahil, tesiste sunulan tüm spa hizmetlerinden faydalanabilirler.

Hamad Uluslararası Havalimanı CEO’su Badr Al Meer, The Airport Hotel & Vitality Spa’nın açılmasının Hamad Uluslararası Havalimanı için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Yolcularımıza, Doha’da misafirimiz oldukları süre boyunca ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak dikkatli bir şekilde tasarlanmış çok yönlü bir tesis sunabildiğimiz için son derece memnunuz.”

The Airport Hotel & Vitality Spa’nın resmi olarak açıldığını belirten Havalimanı Genel Müdür’ü Philippe Anric ise şunları söyledi : “Oteldeki amacımız, ister bir saat, ister bir gün kalsınlar, tüm ziyaretçilerimize en iyi konaklama deneyimini sunmak. Mükemmel müşteri hizmetini her zaman ön planda tuttuğumuz yolcuları The Airport Hotel & Vitality Spa’da karşılamayı dört gözle bekliyoruz.”   

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika