spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

İki kadın havalimanını birbirine kattı

Seçtiklerimiz

Sıraya girmesini isteyen personelin yüzünü çizen ve ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan polise vuran kadınlar, olayı görüntüleyen gazetecilere de saldırınca gözaltına alındı.

İddiaya göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde Canan D. ve Hayrine S. isimli iki kadın, bilet işlemlerinde sıraya girmeyerek Turkish Ground Services (TGS) personeliyle tartıştı. Sıraya girmesi konusunda uyarılması üzerine tartışmaya başlayan kadınlardan birisi, personele saldırarak tırnaklarıyla yüzüne zarar verdi. Yüzünden yaralanan TGS çalışanı hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen polislere ve çalışanlara da hakaret eden kadınlar, ardından çekim yapmaya gelen basın mensuplarına saldırdı.

Saldırıda bir basın mensubunun kamerası zarar gördü. Polis ve güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışan kadınların küfür ve hakaretleri bir süre daha devam etti. Saldırıya maruz kalan gazetecileri korumaya çalışan polisler de kadınların hışmına uğradı. İki kadından biri polise yönelerek eliyle vurmaya başladı. Bunun üzerine polis her iki kadını gözaltına aldı. Yaralanan görevli ve basın mensupları ise kadınlardan şikayetçi oldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika