spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

İyilik Bebekleri’ Sergisi Havalimanında Açıldı

Seçtiklerimiz

Çocukluk dönemi organ nakillerinin önemine dikkat çekmek için  Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ‘İyilik Bebekleri’ isimli sergi açıldı.
 
Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Organ Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği, bu yıl çocukluk dönemi organ nakillerinin önemine ‘İyilik Bebekleri’ projesiyle dikkat çekiyor. ‘Hayata İyilik Kat’ sloganından yola çıkan ve  Memorial Sağlık Grubu’nun katkıları ile hayata geçirilen projeye 41 ünlü isim destek verdi.

Serginin ev sahipliğini ise TAV Havalimanları’nın işlettiği  Ankara Esenboğa Havalimanı yapıyor. Projeye destek veren kişiler çocukluk hayallerini paylaştı ve dünyaca ünlü oyuncak bebek sanatçısı Zuhal Ceran onların kahramanlarına hayat verdi.

Fotoğraf sanatçısı Cengiz Dikbaş ünlü isimleri kendi oyuncak kahramanlarıyla birlikte fotoğraflarını çekti. TAV Esenboğa kültür-sanat platfromu TAV Galeri  Ankara’da ‘iyilik bebekleri’ oyuncakları ve ünlülerin fotoğraflarından oluşan sergi yolcuların beğenisine sunuldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika