spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Jetler, Yüksekova semalarına hilal çizdi

Seçtiklerimiz

Yüksekova’da hava operasyonları aralıklarla devam ediyor. İlçede son günlerde yaşanan terör hadiselerinin ardından başlatılan hava operasyonları devam ederken Kuzey Iraksınırında bulunan terör örgütü kamplarını bombalayan bir jet Yüksekova semalarında ay yıldız çizdi. Alçaktan yapılan uçuşla çizilen hilal net bir şekilde göründü.
 
GÖKYÜZÜNDE NET ŞEKİLDE GÖRÜLDÜ
 
Terör örgütünün 2 aydır etkin olduğu Orman Mahallesi’nde zaman zaman çatışma sesleri yükselmeye devam ederken bu sabah saatlerinde bir jet mahalle semalarında hilal ve yarım yıldız çizdi. Gözkyüzünde net bir şekilde görünen hilali bitiren pilot yıldız yapmaya çalıştı.
 
İLÇE SEMALARINDA JETLERİN SESİ VE BOMBARDIMAN SESLERİ
 
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Cilo, Zagros, Metina, Avaşin, Botan, Oremar, Veregoz bölgesine havadan operasyonlar bir haftadır aralıklarla devam ediyor. İlçe semalarında ise bu sabah jetlerin sesi ve bombardımanlar duyuldu. Ülke sınırları içindeki kampları bombalayan jetler zaman zaman sınırları aşıp Kandil’i bombalayıp ülkeye döndükleri öğrenildi.
 
ŞEMDİNLİ’DE HAVA HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR
 
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde dün saat 18.40 sıralarında yaşanan savaş uçakları hareketliği sabah saatlerinde tekrar başladı. Dün Hakurk, Basyan ve Şehidan bölgesi yönüne savaş uçaklarının hareketliliği gözlemlenirken, sabah saatlerinde ise Şemdinliüzerinde alçak uçuş yapan savaş uçaklarının ardından insansız hava aracı Heronhareketliliği başladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika