spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Kate Moss’un ekonomi uçuşu İngiliz basının’da

Seçtiklerimiz

Bodrum’da bir detoks merkezindeki tatilini bitiren dünyaca ünlü süpermodel Kate Moss (40), seçimini uygun fiyat koşulları sunan ve Bodrum’dan Londra’ya direkt uçan düşük fiyatlı bir havayolundan yana kullandı!
 
Kate Moss’un biletsiz olarak geldiği havalimanında gümrük görevlisinden tatlı diliyle bilet istediğini gören yolcular, Moss’un rahat tavırlarını da fırsat bilerek meseleyi sosyal medyada belgeledi.
 
Süpermodel Kate Moss’un EasyJet’le olan uçuşu 129 sterline (yaklaşık 460 TL) maloldu. Öncesinde diğer yolcularla birlikte uzun bir kuyrukta sıranın kendisine gelmesini bekleyen Kate Moss, bir görgü tanığının ifadesine göre, gümrükteki yetkiliye ‘biletini unuttuğunu ve 21.30 uçağı için yeni bir bilet almayı rica ettiğini’ anlattı.
 
GÖRÜNTÜLENMEKTEN RAHATSIZ OLMADI
 
Bu esnada havalimanında bulunan diğer yolcuların ortak kanısı Moss’un aslında hiç biletinin olmadığı yönündeydi. Daily Mail’in haberine göre bir yolcu şunu söyledi: ‘’Kate Moss Londra uçağı kuyruğunda da bir parça sarhoştu, yüksek sesle konuşuyor ve insanların dikkatini çekmekten rahatsız olmamış görünüyordu.’
 
Kate Moss yolculuklarında havayolu şirketi ya da VIP salon gibi ayrıntılara dikkat etmiyor.
Seneler öncesinde de Concorde uçuş haberleriyle gündeme gelen Moss, artık ekonomi uçuşunda ve halk arasında görüntülenmekten yana sıkıntı çekmiyor!
 
Uçak Bodrum Milas havaalanında 2,5 saate yakın rötar yaptı ve Moss bu esnada hiç sıkılmadan çevredeki bazı yolcularla sohbet etti. Pek çok yolcu da ‘Az önce çok sarhoş bir Kate Moss’la aynı havalimanında bekledik’ gibi tweet’ler attı.
 
REHABİLİTE OLDU
 
Daha önce de defalarca Türkiye’ye tatile gelen süpermodel Kate Moss, Bodrum Göltürkbükü’nde bulunan The LifeCo Well-Being Merkezi’nde konakladı. Kate Moss daha önce 40’ıncı doğumgününü de ocak ayında burada kutlamıştı. 
Yedi gün boyunca suit odada kalan Moss’un burada harcadığı paranın 3.640 Euro (yaklaşık 10 bin 300 TL) olduğu söyleniyor. 
 
Merkezde verilen bazı hizmetler arasında; hızlı kilo verme programı olan Master Detoks, Green Detoks (yeşil sıvı detoks), Yeşil Salatalı Detoks, Kişiye Özel Wellness, 14-21 günlük Hayat Değişim Programları, Well Aging Terapileri, Duygusal Detoks Terapileri, Güzellik Terapileri gibi seçenekler bulunuyor. 


 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika