spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Kiosk’lar Çanakkale Havaalanı’nda Hizmete Girdi

Seçtiklerimiz

Çanakkale’ye havayoluyla gelen yerli ve yabancı turistlerin, turistik bilgi almasını ve kentteki etkinliklerden haberdar olmasını sağlayacak kiosk, havaalanı yolcu terminalinin giriş ve çıkış kapısının bulunduğu bölgede yer alıyor.

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale kent merkezinde 4 noktada yer alan kiosk’lara ek olarak birini de Çanakkale Havaalanı’nda hizmete sokarak, turizme hizmet yönünde önemli bir katkı daha sağladıklarını belirtti. Sema Sandal şöyle konuştu:

"Böylece Çanakkale’ye uçakla yurdumuzun dört bir yanından ve yurt dışından gelen misafirlerimizin gözüne ilk çarpacak bu bilgi yüklü kiosk, Çanakkale’nin tarihi, turistik, kültürel değerlerinin daha iyi tanınmasını, kentteki etkinliklerden haberdar olunmasını sağlayacaktır. Çanakkale’nin gelişimi için proje üreten ve üretmeye devam edecek olan ÇTSO’nun kiosk’ları turistlere bilgi ve kentle ilgili daha fazla cazibe noktası alternatifleri sunarak hepimizin hedefi olan Çanakkale’de kalış süresinin artırılmasını hedeflemektedir. Kiosk’larımız Çanakkale Havaalanı’nın yanı sıra, Truva Atı’nın karşısında, Cumhuriyet Meydanı’nda, Kent Müzesi karşısında ve GESTAŞ İskelesi’nde yer almaktadır. Ayrıca, ÇTSO Çanakkale Evi ve ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi gibi iç mekanlarda da kiosk’lardan yararlanmak mümkün."

Büyük dokunmatik ekranıyla kullanım kolaylığına sahip olan kiosk’larda, yerli ve yabancı turistlerin kenti tanıyabilmesi ve etkin bir şekilde gezebilmesi için Çanakkale’ye ilişkin tüm tanıtım ve turizm bilgileri ile güncel etkinlikler, Türkçe ve İngilizce dillerinde ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor.

Kiosk’lardan Çanakkale değerleri arasında yer alan tüm ilçeler, antik kentler, tarihi mekanlar, müzeler, ibadet yerleri, müzeler, plajlar ve eko-turizm, Termal turizm gibi alternatif turizm imkanları hakkında bilgi sahibi olmak mümkün. Ayrıca, otel, motel, restoran, kafe, etkinlikler, gezi rotaları, mevcut turlar gibi konularda, iletişim bilgileriyle birlikte kente gelen turistlerin tercihlerine yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika