spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

KKTC turizmine büyük destek

Seçtiklerimiz

Başarılı teknoloji firması, 22-26 haziran tarihlerinde’’Orta  Asya Yerel Ürünler  ve e-Ticaret Çözümleri Forumu’’ adı altında Acapulco Hotel’de Kuzey Kıbrıs’ta ki  stratejik partneri  olan TourPlus ile görkemli bir organizasyona imza attı.
 
Kuzey Kıbrıs turizmi için büyük önem taşıyan ve yoğun katılımın olduğu gözlemlenen forumda, Amadeus CIS ülkeleri kıta direktörü Emre Bitik ve üst düzey yöneticileri hazır bulundu. 4 gün boyunca süren forumda yakın coğrafya içinde faaliyet gösteren ve Kuzey Kıbrıs pazarına ilgi duyan Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan ve Türkmenistanı’ı temsilen yaklaşık 100 kadar yabancı Uçak şirketi, tur operatörü ve turizm acente yetkilileri yoğun ilgi gösterdi.
 
Büyük Organizasyona ev sahipliği yapan DMG Cyprus Group şirketi TourPlus’ı temsilen Genel Koordinatör Bora Özgen, Genel Müdür Fikret Yeterli,  Genel Müdür Yrd. Serdal Terkan, ARS Genel Müdürü Fatih Arıdağ, TourPlus Operasyon Müdürü Halil Bozkurt ve CIS Satış Müdürü Irmak Yalaz hazır bulundu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika