spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Minikler ilk uçuşunu Atlasjet ile yaptı

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Adana’da Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencilerinden daha önce hiç uçağa binmemiş çocukları İstanbul’a uçurdu, miniklere hem ilk uçuş deneyimi yaşattı hem de şehrin güzelliklerini tanıttı.

Türkiye’nin yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, minik yolcularını da en çok seven havayolu olduğunu çocuklara yönelik yaptığı farklı projelerle kanıtlıyor. Atlasjet her sene farklı şehirlerdeki okullardan hiç uçağa binmemiş çocukları İstanbul’a uçurarak hem ilk uçuş tecrübelerini yaşamalarını sağlıyor hem de İstanbul’un tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtıyor.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında bu sene Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencilerinden daha önce hiç uçağa binmemiş çocuklar, 22 Nisan günü Atlasjet’in KK31 09:05 seferi ile Adana’dan İstanbul’a seyahat etti. İstanbul Atatürk Havalimanı’na indiklerinde sevinçleri gözlerinden okunan minikler, ilk uçuş deneyimlerini anlatarak yaşadıkları heyecanı gazeteciler ile paylaştı. Atlasjet yöneticileri, uçakla seyahat etme imkanı olmayan çocuklara bu fırsatı yaratarak, hem projenin sosyal sorumluluk yönüne dikkat çekmek istediklerini, hem de çocuklara havacılığı sevdirerek geleceğin pilot ve kabin ekiplerinin yetişmesine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Atatürk Havalimanı’ndan şehir merkezine hareket eden grup, Sultanahmet’te tarihi mekanları gezdikten sonra Boğaz’da tekne turu yaparak İstanbul gezisini tamamladı. Aynı gün KK34 18:00 seferi ile Adana’ya dönen öğrenciler, hafızalarında unutamayacakları bir günün anılarıyla evlerine döndü. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika