spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Nasair, Adana uçuşlarına başladı

Seçtiklerimiz

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı uçuş noktalarına ekleyen Nasair, Suudi Arabistan’dan Adana ve Hatay’a direkt tarifeli uçuş gerçekleştiren ilk havayolu. 

Suudi Arabistan’da yaşayan ve çalışan Türk vatandaşlarının talebini karşılayan Nasair, aynı zamanda her yıl hac ve umre ziyareti için bu ülkeye gideceklere de büyük kolaylık sağlayacak.

Adana Havalimanı’nda basın toplantısı düzenleyen Nasair Satış Müdürü Turki Al Jawini, "Türkiye’den 3 yeni noktayı uçuş ağımıza katarak Nasair’in yurtdışı uçuş noktalarını 21’e çıkarttık. Nasair olarak geldiğimiz noktadan gurur duyuyoruz. Değerli yolcularımız için hizmet kalitemizi ve uçuş ağımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Türkiye’nin havacılık sektöründeki en büyük bölgelerden biri konumunda olduğuna dikkat çeken Al Jawini, "Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek için her hafta Cidde – İstanbul arasında 4, Cidde-Adana arasında ise 3 direkt sefer koyduk. Ayrıca haftada 2 olmak üzere Hatay-Cidde, Hatay-Riyad arasında direkt uçuşlar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Bölgedeki en genç ve verimli yakıt kullanımına sahip uçak filosu ile yurtdışında 21, yurtiçinde ise 6 noktaya haftada 500 tarifeli uçuş gerçekleştirdiklerini söyleyen Al Jawini, "Yakında yeni uluslararası uçuş noktaları açıklayacağız. Ayrıca direkt rezervasyonu kolaylaştıracak akıllı çözümler ve hizmet ile büyümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


NASAİR HAKKINDA

Suudi Arabistan’da 2007’de kurulan Nasair, bugüne kadar 5 milyon yolcu taşıdı. Nasair yolcularına 14 uçaklı genç filosuyla yurtiçi ve yurtdışı toplam 27 noktaya haftada 500 uçuş yaparak hizmet veriyor. Bölgedeki en genç filoya sahip Nasair, Airbus A320s ile Embraer E190s ve E195 uçaklarıyla hem ucuz bilet seçenekleri, hem de konfor sunuyor

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika