spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Onur Air 62 TL’ye Gazipaşa’ya uçuyor!

Seçtiklerimiz

ATATÜRK Havalimanı’ndan (AHL) Alanya’ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air, Antalya’nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunmaya hazırlanıyor. İstanbul Atatürk ile Alanya Gazipaşa Havalimanları arasında her gün karşılıklı olarak düzenlenecek Onur Air uçuşları, 25 Nisan 2014 tarihinden itibaren başlıyor.

Onur Havayolları, 15 Nisan’a kadar biletini alan yolculara, 25 Nisan-25 Mayıs arasında geçerli tek yön 62 TL’den başlayan fiyatlarla uçma imkânı sunuyor. Bu fiyat sadece havayolunun internet sitesinden, iOS ve Android mobil uygulamalarından alındığında içinde 10 TL hizmet bedeli ile geçerli.

TÜM KOLTUKLAR 62 TL

Onur Air yeni uçuş noktası olan Alanya-Gazipaşa’nın açılışına özel bir kampanya düzenledi. www.onurair.com sitesinden veya Onur Air mobil uygulamalarından 15 Nisan’a kadar satın alınması şartıyla, Onur Air’in 25 Nisan-25 Mayıs tarihleri arasındaki İstanbul-Alanya Gazipaşa uçuşlarının tüm koltukları her şey dahil 62 TL’den satışa sunuldu.

GÜNDÜZ UÇUŞLARI YAPILACAK

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 14.40’ta kalkan Onur Air’in 8Q210 sefer sayılı uçağı, saat 15.50’de Gazipaşa’ya inecek. Aynı uçak 8Q211 sefer sayısı ile saat 18.30’da Gazipaşa’dan havalanıp İstanbul Atatürk Havalimanı’na 19.40’ta ulaşacak.
Kampanya Detayları:

BİLET SATIN ALMA TARİHLERİ: 27 Mart 2014- 15 Nisan 2014 tarihleri arası

UÇUŞ TARİHLERİ:  25 Nisan 2014- 25 Mayıs 2014 tarihleri arası uçuşlar

Promosyon ücreti tek yön 52 TL+ 10TL (hizmet bedeli) = 62 TL’dir. Bu fiyat sadece Onur Air’in web sitesi www.onurair.com’dan, Onur Air’in mobil sitesinden, Onur Air’in iOS ya da Android mobil uygulamalarından bilet satın alırken geçerlidir.

Diğer satış kanallarında farklı hizmet bedeli uygulanabilir.

Promosyon biletlerde opsiyonlu rezervasyon yapılamaz. Rezervasyon ve biletleme eş zamanlı yapılabilir.

Promosyon biletlerde isim ve parkur değişikliği yapılamaz.

Promosyon Gidiş-Dönüş biletlerde dönüş açık düzenlenemez, biletler açığa alınamaz.

Promosyon iptal ve değişiklik kuralları geçerlidir.

Promosyon sınıflar tüm koltuklarda açılmıştır.     

Onur Air kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika