spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Onur Air Avrupa’ya tarifeli uçuşlara başlıyor

Seçtiklerimiz

Biletler vergiler dahil 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

22 yıldır Avrupa’ya tarifesiz seferler düzenleyen Onur Air, 26 Ekim 2014 günü başlayacak kış tarifesiyle birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf ve Viyana’ya günlük tarifeli uçuşlara başlıyor.

Onur Air’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı olarak düzenlenecek Paris (Charles de Gaulle), Amsterdam, Frankfurt (Main) ve Düsseldorf uçuşları haftanın her günü, yine İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı olarak düzenlenecek Viyana uçuşları ise Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca Onur Air yolcuları Paris, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf ve Viyana’ya yurt içinde Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 9 noktadan ve yurt dışında Kıbrıs’tan karşılıklı olarak İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden bağlantılı uçabilecek.

Avrupa biletleri vergiler dahil 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışta!

Yeni Avrupa hatlarının açılışına özel bir kampanya başlatan Onur Air, 25.000 koltuk için özel fiyat uygulayacak. Buna göre biletlerini 10 Eylül 2014 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında satın alan Onur Air yolcuları 26 Ekim 2014 – 28 Mart 2015 tarihleri arasında vergiler dahil Viyana’ya 49 €’dan, Frankfurt, Düsseldorf ve Amsterdam’a 59 €’dan, Paris’e 69 €’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatını yakalayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika