spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Onur Air iddialı döndü

Seçtiklerimiz

Onur Air İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esat Aksak, 26 Ekim’den başlayacak seferle hakkında bilgi verdi.
 
Seferlerin Avrupa’nın 5 değişik hava alanlarından iç hatlar bağlantılı olacağını belirten Aksak, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan güzel bir network kurduk. İlk etapta Avrupa’nın  Amsterdam, Paris, Düsseldorf, Frankfurt ve Viyana şehirlerine seferler başlatacağız. Uçuşlarımız bu alanlardan karşılıklı ve günlük olacaktır.  Programlarımızı çok sıkı tuttuk. İnsanların yorulmayacağı iyi saatlerde uçuşlarımızı planladık. Bu konuda iddialıyız” dedi.

Avrupa’nın 5 alanından bağlantılı uçuşların Elazığ, Urfa, Adana Trabzon, Kayseri, Antalya, İzmir ve Bodrum’a olacağını ifade eden Aksak’ın ardından söz alan  Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, “26 Ekim 2014 itibarı ile  her gün Amsterdam-İstanbul uçuşları ile tarifeli uçuşlara başlıyoruz. Aslında Onur Havayolları Hollanda’da çok yönlü bir tarihe sahip. Charter seferleri noktasında çok önemli hizmetleri oldu. Yeni tarifemizde İstanbul’dan 11.15’de Amsterdam’a kalkacağız. Amsterdam’dan ise 14.55’te kalkacak. Her gün seferlerimiz gerçekleşecek. Şuanda satış sistemlerine tarifemiz açıldı. Biletleme ve rezervasyon işlemleri yapılmaktadır" dedi.
 
Onur Hava Yollarının da sektöre iddialı girmesi acenteler ve Türk vatandaşları tarafından, yüksek bilet fiyatlarının aşağıya çekileceği ve yolculara yansımasının maddi olarak olumlu olacağı şeklinde yorumlandı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika