spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Öpüşen lezbiyenler uçaktan atıldı

Seçtiklerimiz

‘L Word’ dizinin yıldızı Leisha Hailey ve sevgilisi Camila Grey önceki gün bindikleri Southwest Havayolları uçağında uçak kalkışa geçmek için beklerken öpüşmeleri üzerine rahatsız olan yolcuların talebiyle uçuş görevlileri tarafından uçaktan çıkartıldı.
 
Konu hakkında duygu ve düşüncelerini önce Twitter hesabı aracılığıyla duyuran Leisha Hailey, Southwest Havayolları’nın tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını ve aşağılandığını belirtirken, uçuş görevlisinin kendisine ”Bu bir aile uçağıdır, öpüşmenizden rahatsız olanlar var” dediğini öne sürdü. Lezbiyen televizyon yıldızı American Southwest Havayolları’ndan özür dilemesini ve parasını geri ödemesini beklediğini açıkladı. Southwest Havayolları’nın homofobik çalışanları olduğunu iddia eden Hailey, nefretin bir aile değeri olamayacağını sözlerine ekledi.
 
Los Angeles’ta yaşayan bir grup lezbiyenin hayatlarından kesitler sunan ve lezbiyen ve eşcinsel kültürün bilinmeyen ve farklı yönlerini seyirciye aktaran ‘The L Word’ dizisi eşcinsel kültürünü ve yaşayışını tanıtma açısından öğretici olarak kabul edilmişti. The L Word, ABD’nin ardından tüm Avrupa’da gösterime girdi ancak dizi Türkiye’de genel-geçer ahlak kurallarının eşcinselliği dışlaması nedeniyle Türkiye’de gösterilmemişti. Dizinin CNBC-e kanalında yayınlanması gündeme geldiyse de başka bir ‘sert’ dizi olan Six Feet Under’ın aldığı tepkiler, kanal yönetimini diziyi yayınlamama konusunda ikna etmişti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika