spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Orhan Birdal’a ‘Yılın Bürokratı’ ödülü

Seçtiklerimiz

2011 yılından beri başarılı siyasetçi, işadamı ve bürokratlara verilen ödüller, Türk Time dergisi okurlarınca gerçekleştirilen anket ve okur oyları ile belirleniyor. Ödüller, ülkesi ve halkı için başarılı çalışmalara imza atan, gayretli çalışmaları ve örnek mücadelesi ile kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, bürokrat, işadamı, sivil toplum kuruluşlarının liderleri, sinema ve sanat dünyasının başarılı isimlerine veriliyor.

GENEL MÜDÜRÜMÜZ BİRDAL ‘ÖDÜLÜ ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM’

 Ankara’da gerçekleştirilen törende “Yılın Bürokratı” ödülü, Türk Time Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş tarafından Genel Müdürümüze takdim edildi.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Genel Müdürümüz Birdal, bu anlamlı ödülü arkadaşları adına aldığını belirterek şöyle dedi: “DHMİ, Türkiye’de Havacılık Sektörünün gelişmesinde önemli rol üstlendi. Son 12 yılda büyük projeleri hayata geçiren Kuruluşumuz, dünyanın en önemli kuruluşlarından birisi haline geldi, küresel bir marka oldu. Bizi gururlandıran bu ödüle layık görülmemizi sağlayan başarıları, ortak akla ve ekip çalışmasına borçluyuz. Her başarımızın ardında yaklaşık 10 bin kişilik DHMİ çalışanının bulunduğunun bilincindeyiz.

Bu ödülü Devlet Hava Meydanları İşletmesinde çalışan tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Bizim için  büyük anlam taşıyan bu ödül,  üzerimizdeki sorumluluğu bir kat daha artırıyor. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Hükümet politikaları doğrultusunda ve Bakanlığımızın önderliğinde daha büyük projeleri hayata geçirme gayretimiz devam edecek.”

Öte yandan, ödüle layık görülen diğer üst bürokratlar, sivil toplum örgütü yöneticileri ve işadamları da ödüllerini aldılar. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika