spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Otelde tecavüz sıkandalı

Seçtiklerimiz

Elazığ Belediyespor eski Başkanı, evli ve 2 çocuk babası işadamı Serkan G., kereste tüccarı işadamı arkadaşıyla birlikte 4 yıldızlı otelde tanıştığı ve birlikte yemek yediği 2 hostese, odalarına zorla girdikten sonra dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi olan evli ve 3 çocuk babası kereste tüccarı arkadaşı Suat K. ise aranıyor. 
 
ALBAY BABA DEVREDE… 


Elazığ’da geçen 23 Eylül’de yaşanan olayda, İstanbul’dan uçuşta görevli olarak kente gelen ve ertesi günkü uçuşla geri dönecek olan iki hostes, akşam kaldıkları 4 yıldızlı otelin restoranına yemeğe gitti. Bir süre sonra yan masada oturan kereste tüccarı işadamı Suat K. ve eski Elazığ Belediyespor başkanı Serkan G. ile tanışan hostesler, yemeğe birlikte devam etti. Yemeğin sonunda hosteslerin odalarına çıkmalarının ardından, iki işadamı da peşlerinden yukarıya çıkarak, kahve içme bahanesiyle odalarına girdi. Ardından da hosteslerle birlikte olmak istediler. Ancak iki hostes bu isteği reddetti. İddiaya göre, bunun üzerine iki işadamı, iki hostesi döverek zorla birlikte olmaya kalkıştı.

Suat K.’nin elinden kurtulan hosteslerden biri, odadan çıkıp aşağıya inerek otel güvenliğinden yardım istedi. Ancak güvenlik ilgilenmedi. Suat K. ise darp ettiği diğer hostesle zorla birlikte oldu. İşadamları kaçarken, otel güvenliğine başvuran hostesler, iki işadamının odalarına girip kendilerine şiddet uygulayarak tecavüz ettiğini öne sürdü. Otelin gece güvenlik şefi Turgay Ö. ise olayı kapatmaya çalıştı. Bunun üzerine hosteslerden biri, albay olan babasını arayarak durumu anlattı. Babanın devreyi girmesi üzerine polis ekipleri otele geldi. Poliste ve nöbetçi savcılıkta yaşadıklarını anlatan hostesler, iki işadamı ile olayı kapatmaya çalıştığını iddia ettikleri otelin gece güvenlik şefinden şikâyetçi oldu. Bu şikayet üzerine harekete geçen Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 
GÜVENLİK TUTUKLANDI 

Olaydan sonra kaçan iki işadamından Serkan G., arife günü savcılığa teslim oldu. İfadesinde suçlamaları reddeden evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Serkan G. ile otelin güvenlik Şefi Turgay Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı zamanda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi olan ve kereste ticareti yapan evli ve 3 çocuk babası 38 yaşındaki Suat K. ise aranıyor. 
 
ADLİ TIP’TA TESPİT EDİLDİ
Adli Tıp’ta muayeneden geçirilen hosteslerden Suat K.’nin birlikte olmak istediği hostesin feci şekilde dövüldüğü ve tecavüze uğradığı belirlendi. (SABAH)

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika