spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Özbek yolcu, havalimanında sinir krizi geçirdi

Seçtiklerimiz

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sinir krizi geçiren Özbekistan uyruklu yolcu, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Şube Müdürlüğüne gönderildi

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sinir krizi geçiren ve korkuluklara tırmanmaya çalışan Özbek yolcu, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmesinin ardından Emniyet Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 
Edinilen bilgiye göre, Özbekistan vatandaşı M.M, dün İstanbul-Taşkent tarifeli seferinde taşkınlık yaptığı gerekçesiyle polisler tarafından uçaktan indirildi. Dün akşamdan bu yana havalimanında kaldığı belirtilen M.M, terminalde sinir krizi geçirdi. Terminalin önündeki caddede ayakkabılarını çıkaran Özbek yolcu, buradaki demir korkuluklara tırmanmaya çalıştı. Polis ekipleri, müdahale ederek kadın yolcuyu korkuluklardan uzaklaştırdı.
 
Bir süre de caddede oturan Özbek yolcu, polislerin ikna çabalarına rağmen yerinden kalkmayarak, "Beni çalıştırmıyorlar. Gitmeme de izin vermiyorlar. Üç çocuğumu özledim." şeklinde bağırmaya başladı.
 
Emniyet kontrol noktasına güçlükle taşınan M.M’yi sağlık ekipleri sakinleştirdi. Özbek yolcu, daha sonra ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne götürüldü.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika