spot_img
spot_imgspot_img
11.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Pegasus’dan çocuklara Dünyanın En Güzel Hediyesi

Seçtiklerimiz

2013’ü 49 uçaklık filosuyla tamamlayan ve 2014’ün sonunda filosundaki uçak sayısını 55’e çıkarmayı planlayan Pegasus Hava Yolları, 2015’te filosuna katılacak bir Boeing 737 – 800 uçağı için “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyasını içeriğine, özel bir resim yarışması ekleyerek başlattı.Yeni uçak, jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmayı kazanan resim ile giydirilerek bir kız çocuğunun hayalindeki tatili uçuracak, ismini de resmi yapan minikten alacak.

Türkiye’nin en genç uçaklarından oluşan filosuna yeni katılan uçaklara Aile Bireylerinin son doğan kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, 2011 yılında “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası aracılığıyla misafirleri ile paylaşmaya başlayan Pegasus, bu yıl kampanya içeriğini kız çocukları için unutulmayacak bir sürpriz ekleyerek zenginleştiriyor.

Kampanya kapsamında bu yıl 3-10 yaş arasındaki kız çocukları için “Hayalindeki Tatil” temalı bir resim yarışması düzenleyen Pegasus, 2015 yılının Mart ayında filosuna katılacak olan Boeing 737-800 uçağını jüri değerlendirmesi sonucunda kazanan resim ile giydirecek. Yeni uçak, bir kız çocuğunun hayalindeki tatili uçururken, ismini de resmi yapan minikten alacak.

Pegasus uçağının üzerinde benim kızımın çizdiği resim olsun, ismini de benim kızımdan alsın diyen misafirler, 8 Eylül 2014 tarihine kadar çocuklarının çizeceği hayalindeki tatil temalı resimleri kampanyanın web sitesi  http://www.dunyaninenguzelhediyesi.com‘a yükleyebilir.

Pegasus olarak seyahatin, hayatı dolu dolu yaşamak demek olduğuna inandıklarını ve misafirlerini daha çok seyahat ederek hayatı yakalamaya davet ettiklerini belirten Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “Misafirlerimize daha çok seyahat ederek yeni yerler görmeleri, yeni şeyler tatmaları için ilham ve imkan veriyoruz. Çünkü bizce seyahat, hayatı dolu dolu yaşamak demektir.  Tatil dönemleri bu anlamda aile bireylerini bir araya getiren, birbirlerine daha fazla zaman ayırarak birlikte yeni şeyler deneyimleme fırsatı buldukları özel zamanlar. Tatil dönemlerinin, sınırsız hayal güçleriyle, en güzel çocuklar tarafından anlatılabileceğini düşündük. Bundan hareketle ilk senesinden bu yana büyük ilgi gören “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyamızın içeriğini zenginleştirerek bir kız çocuğumuzun hayalindeki tatilin resmini ve resmi çizen kız çocuğunun ismini filomuza katılacak en yeni uçağımızın üzerinde göklerde uçuruyoruz. En yeni uçağımızın üzerine basacağımız ve çocukların sınırsız hayal güçlerinin ürünü olan resimleri heyecanla bekliyoruz. ” dedi.

Jüride de başrol çocukların

Yarışmaya katılan resimleri değerlendirerek en özgün resmi seçecek olan jüri, isimleri Pegasus’un yeni uçaklarına verilen Aile Bireyleri’nin kız çocukları ile geçmiş yıllarda “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası talihlisi olarak isimleri uçaklara verilen kız çocuklarından oluşuyor. 8 Eylül’de yarışma sonlandıktan sonra toplanacak jüriye, kampanyaya yeni kurgunun oluşturulması dahil tüm hazırlık sürecinde danışmanlık yapan Pedagog Sinem Olcay eşlik ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika