spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Pegasus kart alana, uçak bileti bedava

Seçtiklerimiz

1 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Pegasus Kart alan yeni Pegasus Kart sahipleri için; Mart sonuna kadar yurtiçi veya yurtdışı tek yön uçak bileti bedava!* Hemen başvurmak için  TIKLAYINIZ

       


       

1 Kasım-31 Aralık 2010 tarihleri arasında Banka’dan ilk kez Pegasus/Pegasus Üniversiteli asıl/ek kart alan yeni kredi kartı müşterileri için geçerlidir. Kampanya hediyesi olan 1 adet tek yön uçak bileti, Pegasus Havayolları’nın tüm yurtiçi/yurtdışı tarifeli seferlerinde geçerlidir.

       

Kazanılan biletler 31 Ocak 2011’e kadar düzenlenmelidir. Kampanya seyahat tarihi 31 Mart 2011’de sona erer.Yılbaşı ve Bayram dönemleri kampanya dışındadır (12-21 Kasım, 29 Aralık-3 Ocak). Alınan kart 30 Eylül 2011’e kadar müşteri isteği ile kapatılır ise 60 TL ceza ücreti yansıtılır. Başvurusu onaylan müşterilere, kampanya şifresi Pegasus Havayolları tarafından SMS ile gönderilecektir.

       

Ulaşmayan/kaybedilen şifreler için müşterilerimizin kampanya sona ermeden Pegasus Havayolları/HSBC ile irtibata geçmesi gereklidir. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Bedava bilet hakkı başkasına devredilemez, NakitPuan veya UçuşPuan’a çevrilemez. Bağlantılı uçuşlarda sadece bir uçuş için geçerlidir. Açık bilet alınamaz. Biletleme sadece www.flypgs.com’dan yapılabilir.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika