spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Pegasus, Sharm El Sheik’i 37 noktaya bağlıyor

Seçtiklerimiz

 Pegasus Hava Yolları’nın 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açılan Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya ilk uçuşları, 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına kattığı yeni noktalarla büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Afrika Kıtası’nı da uçuş ağına ekleyerek Mısır’da Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya tarifeli seferlerine başlayan Pegasus Hava Yolları, yeni hatlarına ilk uçuşunu 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen’den 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, Hurghada ve Sharm El Sheikh’den İstanbul Sabiha Gökçen’e ise 79.99 USD’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sharm El Sheikh Havalimanı’na seferleri Perşembe günleri saat 23.30’da, Sharm El Sheikh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferleri ise Cuma günleri saat 03.35’te gerçekleşecek. Pegasus’un Hurghada seferleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Cumartesi günleri saat 22.35’te, Hurghada Havalimanı’ndan ise Pazar günleri saat 03.20’de düzenlenecek.

Sharm El Sheikh ve Hurghada’yı da uçuş ağına eklemesi ile yurt dışında 56, yurt içinde 30 olmak üzere, 36 ülkede toplam 86 noktaya uçmaya başlayan Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ulaşmak için www.flypgs.com ‘a girmek yeterli.

Pegasus, Sharm El Sheik’i 37, Hurghada’yı 46 noktaya bağlıyor

Pegasus Sharm El Sheik’i; yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Trabzon ve Van olmak üzere 11, yurt dışında da Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Köln, Kopenhag, Brüksel, Düsseldorf, Kıbrıs, Roma, Frankfurt,  Lviv, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 26 noktaya bağlantılı uçururken, Hurghada’yı ise yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 11, yurtdışında Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, Kıbrıs, Cenevre, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 35 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.

Gizemli bir dünyaya açılan kapı: Mısır

Binlerce yıllık köklü tarihi ile doğal güzellikleri buluşturan Mısır; tapınakları, piramitleri ve görkemli duruşu ile misafirler için gizemli bir dünyaya kapı açıyor. Mısır, Kuzey Afrika’nın nüfusu en fazla olan ülkesi olmasının yanı sıra Akdeniz ve Kızıldeniz’e kıyısı bulunması ile bir cazibe merkezi haline geliyor. Pegasus Hava Yolları ile Mısır’a uçmayı tercih eden misafirler, turistlerin gözdesi haline gelen Sharm El Sheikh ve Hurghada’nın büyüleyici su altı dünyasının ve etkileyici safari turlarının tadını çıkararak farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika